Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Temaparker

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Temaparker

Disneyland paris.jpg

 

Temaparker 

To af de største forlystelsesparker i Frankrig ligger tæt på camping Le Chêne Gris. Her kan I nemt bruge en hel dag på sjove forlystelser og rutschebaner. I kan også blive overrasket af de smukke dekorationer i parkerne. I kan nyde hele dagen i en temapark og sidst på dagen, kan I tage en dukkert i swimmingpoolen eller nyde jeres private terrasse på campingpladsen, lyder det ikke perfekt? 
 

 

Disneyland® Paris

I den magiske verden af eventyrer, vil unge som gamle opleve et nyt eventyr hver dag. Her er fyldt med spektakulære attraktioner, forbløffende shows og måske det bedste; uforglemmelige minder. Den mest kendte temapark i Europa består af to dele; eventyrlige Disneyland® Paris med fem magiske lande og filmparken Walt Disney Studios® Park med spændende attraktioner og sjove shows… Parkerne ligger ved siden af hinanden. Hvis I møder Mickey og hans venner, så glem ikke at tage et billede alle sammen samlet! Parken ligger kun 20 min. kørsel fra campingpladsen.

Klik her for mere information om Disneyland® Paris

Park Astérix
For omkring 2000 år siden, var hele Gallien (som Frankrig blev kaldt dengang) besat af den Romarske general Cæsars soldater. Hele Gallien? Nej, en lille gallerby forblev modstandsdygtige. Denne gallerby var selvfølgelig der, hvor Asterix og Obelix boede. Den lille landsby er rekonstrueret i ”Parc Asterix” og er nu til dags kendt for sine vilde forlystelser. Der er flere attraktioner for dem der trænger til at være børn igen, her er noget for alle aldre. Turen fra campingpladsen til temaparken tager ca. en time.
Billetter til de to parker kan købes i receptionen på camping Le Chêne Gris. Sådan undgår I den lange kø til indgangen af temaparken. 

Klik her for mere information om Park Asterix