Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Cykelferier i Frankrig og Luxembourg

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Cykelferier i Frankrig og Luxembourg

Har I lyst til at springe på cyklerne på jeres ferie og tage på rundtur i området? Snup en afslappende pause med en lækker picnic, ræs gennem skovene eller bestig bjergene og nyd den smukke tur ned af bakke. I finder de smukkeste cykelruter i Frankrig og Luxembourg.  

Tip: I kan leje en cykel, mountainbike eller en e-bike på campingpladsen til små penge – kun € 8.

Fietsvakantie bij Parijs.jpg

Alle seværdighederne i Paris på blot en dag?

Cykelture i Paris

Paris er mere end blot Disneyland, Notre Dame, Eiffeltårnet og Montmartre. Byen er omgivet af gamle slotte, berømte og maleriske steder ved Grand Morin floden. Den bedste måde at opleve alle disse steder på er fra cyklen!

Træd i pedalerne og lad cyklen bringe jer gennem Pommeuse, langs Grand Morin, via Parcs des Capucins i Coulommiers til Crécy-la-Chapelle. Nyd en lækker frokost, oplev havnen og chapellet og vend tilbage til jeres hjem på campingpladsen glade og fulde af oplevelser! Har I stadig energi tilbage? Så bør I berige jer selv og børnene med et besøg til Parc des Féllins Zoo.

Har I lyst at se alle seværdighederne som den skønne by Paris har at byde på, på blot en dag? Så kan I tage bilen eller toget fra Iris Parc Le Chêne Gris direkte ind til bycentrum og leje cykler og tage på en spændende sightseeing tur. Sørg for at planlægge jeres rute på forhånd, så I når at få det hele med!
 

Fietsvakantie in Bretagne.jpg

Oplev maleriske små landsbyer og den rå kystlinje

På cykeltur i Bretagne

På jeres cykeltur i Bretagne følger I vejene langs med de snoede floder, cykler forbi slotte, havne og idylliske middelalderlandsbyer med gamle broer. Nyd cykelruten langs med vandet fra Quimperlé til Pont-Aven og hold pause i den billedskønne og charmerende by Port-Aven. Berig jer selv med slentreture gennem søde små, hemmelige gangbroer, udvælg en af vandreruterne på Promenade Xavier Grall eller Promenade des Moulins. Efter den skønne tur, kan I forkæle jer selv med en lækker frokost på en af de skønne restauranter.

Hvis I har lyst til at teste jer selv lidt cykelmæssigt, så tag til Plouay. Her kan I tage på en 14 km tur fra Châteauneuf-du-Faou og Saint-Rivoal til Rostrenen. Hvis I cykler mod kysten, til Larmor-Plage eller Plage de Bellangenet, så sørg for at have jeres kamara klar til at fange det betagende syn af bølgerne, som bruser op mod de rå klipper. Det er det helt perfekte sted at sætte sig ned på stranden, få et hvil og se ud over det smukke hav og reflektere lidt over livet.
 

 

Fietsvakantie in de Drôme.JPG

Storslået landskab

På cykeltur i Drôme

Drôme er en farverig region med lilla lavendelmarker, grønne olivenlunde, hvide kalkklipper og blå blomstrende floder. Når solen skinner, er det en sand nydelse at drive en tur ned af Rhône floden til Andance – og glem endelig ikke at besøge ruinerne omkring Albon slottet. Hold pause og nyd en picnic, begiv jer ud på en smuk slentretur og fortsæt jeres flodtur bagefter.

I kan også cykle en tur til Tournon-sur-Rhône, en hyggelig lille by ved Rhône floden. Når I alligevel er der, så parkér jeres cykel og slentr en tur gennem le Jardin d’Eden eller lad det gamle damptog fragte jer gennem Rhône dalen, med dens vinmarker, slugter og slående viadukter.

Har I lyst til lidt mountainbiking? Så anbefaler vi en tur til Vercors bjergkæder! Parker bilen og udvælg jeres foretrukne rute med forskellige sværhedsgrader.

 

 

Fietsvakantie in Luxemburg.jpg

Cykeltur gennem cykelstierne til Luxembourg by

På cykeltur i Luxembourg

I kan sagtens cykle gennem hele Luxembourg. Landet har et smukt og meget varieret landskab.Tip: tag på mountainbike gennem den grønne Müllerthal region og når I er godt udmattede, så forkæl jer selv med nogle kulinariske lækkerier i Larochette, kendt som ”Ardennernes Perle”. Dette smukke sted, som grænser lige op til et frodigt naturreservat, har et smukt slot med de mest vidunderlige udsigtspunkter.

Har I lyst at cykle i frigear forbi vinmarker og bjerge i et adstadigt tempo? Så styr direkte mod det sydlige Luxembourg og kryds PC15 cykelstien, ind i Luxembourg by og passer forbi Angelsberg og Merch på vejen. Den bedste måde at besøge denne by på, er på cykel. Når I cykler, har I muligheden for at komme nemt til alle de vigtigste seværdigheder og det giver jer mere tid til at slappe af og nyde en lækker snack og en drink.

Har I lyst til at ræse? Det er intet problem I Luxembourg! Prøv kræfter med den ekstremt panoramiske cykeltur gennem Bech og Echternach. Vi kan varmt anbefale turen!

Mihatra ok.jpg

Har I behov for lidt ekstra transporthjælp?

Så lej en e-bike på jeres campingplads. Det gør det let for jer at besøge de smukkeste steder, gennem frodige grønne bjerge og gamle små brorer. I kan leje e-bikes på campingpladserne le Château de Galaure, Le Chêne Gris og Birkelt. En elektrisk cykel med lidt hjælp til pedalkraften kan give jer et lille velkomment skub, lige når I har allermest brug for det! På denne måde kan I virkelig nyde det smukke landskab, som ruller forbi jer, uden at blive totalt udmattede!