Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Last Minutes Tilbud

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Book jeres last minute tilbud nu og få op til 30% rabat!

Er I på udkig efter et fantastisk last minute tilbud i Frankrig eller Luxembourg? Gå ikke glip af vores specielle tilbud, book jeres last minute tilbud i dag og få op til 30% rabat!

Har I lyst til at holde campingferie i et luksus mobilhome, et rummeligt bungalowtelt, et eventyrligt safaritelt eller en eksklusiv glamping bolig til fantastiske priser? Alle vores boliger er fuldt udstyrede. Har I lyst at bo i jeres egen campingvogn eller telt? Det er intet problem, vi har også rummelige standpladser.

 

LCG-cel-15.jpg

Camping Iris Parc Le Chêne Gris

Sjove aktiviteter i vandet, underholdning og …Paris! Book et last minute tilbud på campingpladsen Iris Parc Le Chêne Gris og brug en af feriedagene på at shoppe i Paris eller Val d’Europe. Eller forkæl børnene med en dagstur til Disneyland® Paris eller Parc Astérix. Her vil I hurtigt møde Mickey Mouse eller Asterix og Obelix. Undgå de lange køer ved indgangen til parkerne og køb billetterne på campingpladsen.
 

 

 

CDG_1150x670.jpg

Camping Iris Parc Le Château de Galaure

Hele familien får alletiders ferie på camping Iris Parc Le Château de Galaure. Både de mindste, teenagers, mor og far. Den subtropiske strandpool er cool og der er generelt en meget afslappet atmosfære på campingpladsen. Det samme gælder omgivelserne, med alle de skønne caféer, butikker og det lokale marked. Indgangen til campingpladsen er lige ved siden af landsbyen.
 

 

 

LGD-cel-17.jpg

Camping Iris Parc Le Grand Dague

I finder campingpladsen Iris Parc Le Grand Dague lige i hjertet af Dordognes vidunderlige landskab. De grønne omgivelser er så indbydende. Tag på en hyggelig kanotur, en hulevandring eller nyd blot en slentretur i de kønne, gamle landsbyer. På campingpladsen kan I nyde en dukkert i poolen eller bare tage en lur under et træ. Og I behøver ikke at bekymre jer om jeres børn – de kan more sig sammen med underholdningsteamet imens!
 

 

 

1150x670-BIR.jpg

Camping Iris Parc Birkelt 

Har I nogensinde været i Luxembourg? Camping Iris Parc Birkelt ligger i Mullerthal, lige midt i det vidunderligt varierede landskab af skove, klipper og små vandfald. Området er også kendt som lille Schweiz. Tag vandreskoene på, og giv jer i lag med at erobre slottet i Vianden. Tag derefter afsted til den unikke, beundringsværdige by Luxembourg. Bagefter kan I tage en opfriskende dukkert i campingpladsens pool og nyde den gæstfri stemning, der hersker på pladsen.
 

 

 

TYN_Overview_1150x670.jpg

Camping Iris Parc Le Ty Nadan

Camping Iris Parc Le Ty Nadan er en 5-stjernet campingplads i Bretagne. Det er en livlig familie campingplads midt i den grønne natur og et paradis for vandhunde med fantastisk underholdning og spændende udendørsaktiviteter for både unge og gamle. Børn vil elske denne plads! Hop i en kano og udforsk det omkringliggende område fra vandet med hele familien.