Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
Åbent idag 10.00- 19.00

Du har ikke lavet nogen reservation

Yogauge 2019 på camping Le Château de Galaure

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Yogaundervisning på ferien i Drôme / det sydlige Frankrig

 


Yogaundervisning i Drôme?  Nyd balancen i kroppen og kom helt i zen mens I nyder udelivet på camping Le Château de Galaure. Fra lørdag d. 6. til lørdag d. 13. juli har I chancen! Der afholdes nemlig en hel uge dedikeret til yoga på camping Le Château de Galaure med den professionelle yoga instruktør Katka Østergaard.

Sammen med familien, venner eller veninder kan I nyde en afslappende ferie i Drômes smukke natur. Som yogaelskere kan I desuden deltage i yogaundervisning på camping Le Château de Galaure. En mulighed for alle der holder af yoga og campingferie i skønne omgivelser. Godt at vide: Imens du nyder yogatimerne står underholdningsteamet klar til at underholde børnene. Og bagefter kan I alle sammen tage en dukkert i poolen, mærke suset i de sjove vandrutschebaner samt benytte de mange lækre faciliteter på pladsen!

 

650x350-yoga1.jpg

 

Yogaundervisning d. 6. til 13. juli 2019

 

For al yogaundervisningen betales i alt €35 pr. person på campingpladsen. Hvordan gør I? Først skal I skal selv booke opholdet på camping Le Château de Galaure (se campingpladsen nederst på siden). Vælg mellem en standplads, et fuldt udstyret bungalowtelt eller et skønt mobilhome. Eller gå efter endnu mere luksus i et stort safaritelt eller et luksuriøst glamping mobilhome. Herefter skal I booke yogaopholdet via e-mail, se under praktiske info herunder.

 

Yogaundervisning i Frankrig - juli 2019

-Af yoga underviser Katka Østergaard

Hej, jeg hedder Katka Østergaard og glæder mig til at introducere dig for yoga på din ferie på Le Château de Galaure, til sommer :-)

I løbet af dit ophold vil vi praktisere yoga 2 timer om formiddagen. Stille, roligt tempo og alle er velkomne til at være med, også helt nye begyndere.

Vi starter timen med energiåbning og rensning, som foregår igennem forskellige tilpassede øvelser. Herefter fortsætter timen med fysiske øvelser (asanas) som jeg vælger til hver dag. Med bevidst brug af vejrtrækningen i yogastillingerne støtter vi kroppens selvhelende evner. Med yogastillingerne opnår du fleksibilitet i muskler og led og den meditative beroligende effekt afhjælper stress. Vi afslutter hver time med Shavasana position med guidet dyb afspænding .

I mine yogatimer er jeg ekstra opmærksom på at hver stilling udføres på en måde som passer til deltagerens helbredstilstand. 

Om mig:
Jeg er født i Tjekkiet, og har boet i Danmark siden 2008. Jeg er uddannet som sygeplejerske og som yogalærer i lineage og tradition af Patanjalis Ashtanga Yoga som er en ældgammel form for yoga.

Fra yogaen er kommet i mit liv, har den givet mig healing og har beriget mit liv på så mange niveauer. Den har hjulpet mig til at genskabe forbindelse til min fysiske og mentale krop, og at føle mig tilpas i den, ved at forstå kroppens og sindets sprog og signaler.

 


Den har bragt livskraft tilbage i min rygsøjle og befriet mig fra smerter forårsaget af skoliose, prolaps disscus og slidgigt, jeg udviklede efter Post reaktive reumatisk arthritis jeg blev ramt som ung.

IMG_0363.jpg

Yogaens praksis har også helbredt mig for angst og depression og har bragt mig tilbage til mit autentiske mig og min essens.

Jeg ønsker at hjælpe med at sprede yogaens smukke kunst, mens jeg fortsat vokser og lærer sammen med andre, jeg møder på min vej.

Jeg glæder mig til at møde jer!

Namaste 
Katka Østergaard
Yoga underviser 

 

Praktisk information

Dato: Lørdag d. 6. til lørdag d. 13. juli 2019.
Tilmelding: Inden d. 8. juni 2019.
Pris pr. deltager: €35 for hele yogaugen, betales på pladsen.
Undervisning: 2 timer dagligt på dansk/engelsk. Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag.
Antal deltagere: Min. 5 – max. 25
Min. alder: 10 år
Opholdet på camping Le Château de Galaure.: Book ophold på Le Château de Galaure  efter eget valg
Book nu og benyt jer af de gode tilbud

 

 

Tilmeldelse via e-mail

Deltagelse i yogaugen? Tilmeld dig før d. 8. juni 2019. Det gøres ved at sende en e-mail til dk-office@vacansoleil.com . Oplys venligst flg. i e-mailen:
  • Lejeaftalenr. på dit ophold på campingpladsen
  • Navn på deltager / deltagere i yogaundervisningen
  • E-mailadresse til hver deltager

 

Spørgsmål til yogaugen?  Ring til os for mere info: +45 55 56 30 35