Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Nyheder

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Ny udendørs pool Birkelt!

345x180-NEW2019-1DK.jpg

 

I 2019 kan I plaske løs i to swimmingpools på camping Iris Parc Birkelt. Der er nu en helt ny udendørs pool ved siden af den overdækkede swimmingpool med børnepool på denne familiecampingplads. Den er opvarmet til en behagelig temperatur, har et skridsikkert underlag og er hele 550 m2 stor. Ønsker I at slappe af efter plaskeriet? Omkring den nye pool er en masse solsenge, hvor I kan slænge jer og slappe af.

Den seneste tilføjelse Iris Parc

106_2022028_2010_JJ.JPG

 

Camping Le Ty Nadan er den seneste tilføjelse til  Iris Parc 2017! I er mere end velkomne til at bo på denne luksuriøse fem-stjernede campingplads fra den 24 maj. Camping Le Ty Nadan i det sydlige Bretagne er en fantastisk familie campingplads fuld af aktiviteter, oplevelser og underholdning. 

Gratis babypakke hos Iris Parc

Babypakket.jpg

 

Baby med på ferie? Så skal I medbringe en masse ekstra udstyr. Lad os gøre livet nemmere for jer med en babypakke, som inkluderer: Babyseng, babybad og babystol. Babypakken venter på jer i jeres bolig når I ankommer. Det vil spare jer en masse plads i bilen. Reservér jeres babypakke når I booker jeres ophold på en Iris Parc campingplads.
Hvis I opholder jer på camping Iris Parc før 1. juli eller efter den 2. september, får I babypakken gratis. 
 

WiFi på campingpladsen

Wifi.jpg

 

Når I er på ferie, kan I holde kontakt med resten af verden via jeres telefon, tablet eller laptop. Derfor kan I selvfølgelig bruge WiFi på alle Iris Parc campingpladser. I lavsæsonen er det endda helt gratis!

I højsæsonen (1/7-2/9) er prisen:

1 time: € 2,50
3 timer: € 7,-
24 timer: € 15,-

…er WiFi gratis…
På camping Birkelt er selvfølgelig bruge WiFi på alle gratis hele sæsonen!
På camping Le Ty Nadan opkræves betaling for WiFi i hele sæsonen.