Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Nyheder

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

5 Stjerner til Le Grand Dague!

345x180.jpg

 

Campingpladsen Iris Parc Le Grand Dague, i Dordogne i Frankrig, er blevet belønnet med endnu en stjerne, og er dermed oppe på 5 stjerner! Swimmingpoolsene er blevet moderniseret, baren og restauranten er blevet renoveret og pladsen kan nu også byde på en ny isbar. Vi har udvidet til 80 standpladser og samtidig fået nye safaitelte og glamping mobilhomes i vores sortiment. Det er ikke overraskende, at denne campingplads er en af vores gæsters absolutte favoritter!

Den seneste tilføjelse Iris Parc

106_2022028_2010_JJ.JPG

 

Camping Le Ty Nadan er den seneste tilføjelse til  Iris Parc 2017! I er mere end velkomne til at bo på denne luksuriøse fem-stjernede campingplads fra den 24 maj. Camping Le Ty Nadan i det sydlige Bretagne er en fantastisk familie campingplads fuld af aktiviteter, oplevelser og underholdning. 

Fra 2017!

Bar-le-grand-dague (2).jpg

 

Poolen blev udvidet i 2016 og i 2017 blev restauranten, snackbaren, butikken og baren fuldstændig renoveret! Restauranten fik en stor overdækket terrasse med den skønneste udsigt over Dordognes bakker. Når I bliver småsultne har snackbaren har både lækre is og gode pizzaer. Butikken har et bredt varesortiment, så hvis I har lyst til selv at lave mad, er der rig mulighed for at lave et spændende måltid. 

Rengøring er fortid

305X250-schoonmaak.jpg

 

Når ferien er slut, vil I så gerne gøre boligen ren? Vi forstår godt, at I ikke ønsker det. Derfor tilbyder vi slutrengøring for € 50,- (Mobilehome eller Safari Telte) eller (Telte) og I kan frit nyde…

Hvis ikke I bestiller slutrengøring, beder vi jer om at forlade jeres bolig efter endt ferie, i rengjort stand. Alt I skal gøre før afgang: køkkenet forlades pænt ved at tage evt. opvask, feje gulvene, tørre bad og toilet over, samt smide skrald ud.

Gratis babypakke hos Iris Parc

Babypakket.jpg

 

Baby med på ferie? Så skal I medbringe en masse ekstra udstyr. Lad os gøre livet nemmere for jer med en babypakke, som inkluderer: Babyseng, babybad og babystol. Babypakken venter på jer i jeres bolig når I ankommer. Det vil spare jer en masse plads i bilen. Reservér jeres babypakke når I booker jeres ophold på en Iris Parc campingplads.
Hvis I opholder jer på camping Iris Parc før 1. juli eller efter den 2. september, får I babypakken gratis. 
 

Nyt i 2016

20160504-IrPa-0172.jpg

 

Nyt på Le Grand Dague
En masse ekstra vandsjov i 2016 på camping Le Grand Dague! Den nuværende swimmingpool bliver udvidet med en ny pool på 750 m2 med hydromassage og børnepool! Strande og en lille ø skaber den ultimative feriefølelse og den rummelige terrasse tilbyder masse plads til solsenge, så I har mange muligheder for afslapning her.

>>> Læs mere her

WiFi på campingpladsen

Wifi.jpg

 

Når I er på ferie, kan I holde kontakt med resten af verden via jeres telefon, tablet eller laptop. Derfor kan I selvfølgelig bruge WiFi på alle Iris Parc campingpladser. I lavsæsonen er det endda helt gratis!

I højsæsonen (1/7-2/9) er prisen:

1 time: € 2,50
3 timer: € 7,-
24 timer: € 15,-

…er WiFi gratis…
På camping Birkelt er selvfølgelig bruge WiFi på alle gratis hele sæsonen!
På camping Le Ty Nadan opkræves betaling for WiFi i hele sæsonen.