Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Om Iris Parc

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Iris Parc blev grundlagt i 2003 og samarbejder med Vacansoleil Camping Holidays

 

Sammen med Iris Parc kan Vacansoleil implementere sin feriefilosofi om en campingplads til en fornuftig pris. Som følge heraf skal alle Iris Parc campingpladser leve op til vores høje kvalitetsstandarder hvad angår boliger, faciliteter, underholdning, restaurant og opbygning. Da campingpladserne drives af Vacansoleil, er alle faciliteterne under vores kontrol, hvilket betyder at Iris Parc lettere kan imødekomme kunders efterspørgsel.

Til dette formål blev den første campingplads købt i 2004: Le Chêne Gris nær Disneyland® Paris.I 2008 fulgte camping Le Grand Dague i Perigueux i Dordogne. I 2001 Le Château de Galaure i Drôme. I 2015 Birkelt i Luxembourg og senest i 2017 Le Ty Nadan i Bretagne.


Se vores campingpladser i denne video


Antallet af Iris Parc campingpladser vil stige markant i nærmeste fremtid for at vi kan imødekomme det stigende behov for ferieboliger på familie venlige campingpladser. Vi forventer at Iris Parc kæden udvides til omkring 30 campingpladser i løbet af de kommende 10 år.

Vacansoleil er et hollandsk-ejet firma, med hovedkontor i Eindhoven. Der udover er der salgskontorer i 7 andre europæiske lande, herunder Danmark. Vacansoleil er markedsledende i Europa inden for campingferie, og tilbyder ferieboliger på omkring 500 campingpladser i 16 lande.

ip-usp-dk.jpg