Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Kort Iris Parc Le Ty Nadan

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Oversigtskort Camping Le Ty Nadan i Bretagne

Er I nysgerrige omkring faciliteterne på denne superlækre 5 stjernede campingplads, så tag et kig på oversigtskortet, hvor I kan finde en komplet oversigt over campingpladsen.

Et veritabelt paradis for svømmere

Le Ty Nadan er et paradis for vandhunde med indendørs pool med opvarmede omklædningsrum og badefaciliteter. Der er en 60 m lang vandrutschebane, som fører ned i en hule med en 18 m lang, dyb pool og en jacuzzi. De mindste kan hoppe i børnepoolen, der er perfekt for de små. Udenfor kan I finde adskillige pools til alle aldre, en børnepool og fantastiske vandrutschebaner. Ældre vandhunde kan øve deres dykkerteknik i den store pool, der er 2,2 m dyb. I behøver ikke kigge langt efter et sted at slappe af og nyde solskinnet for her er masser af liggestole og parasoller omkring poolen.

Motion og sport på campingpladsen

De aktive vil få en fantastisk ferie på denne store, spændende campingplads. Le Ty Nadan har billardborde, bordtennis, petanque, tennisbaner, indendørs badmintonbaner, fodbold-, volleyball- og basketballbaner. I kan også leje cykler og udforske de smukke omgivelser.

Skønhedssalon Hélène

Le Ty Nadan har egen skønhedssalon, hvilken luksus! Besøg Hélène og få en tiltrængt massage med varme, velduftende olier. En massage er ikke blot lækkeri for dig og din partner men også for jeres baby. Mødre kan tage babyen med og få en afslappende massage for mor og barn.

WiFi overalt

Der er WiFi overalt på pladsen, så I kommer ikke til at gå glip af vigtige nyheder hjemmefra. Hvis I har lyst til en rolig aften i mobilhomet, kan I slappe af til lidt Netflix på iPaden.

Klik på den blå tekst under kortet for at downloade en større størrelse.