Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Disclaimer

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Disclaimer Hjemmeside

Iris Parc bestræber sig i høj grad på at sikre rigtigheden af denne hjemmeside og de informationer, der fremgår heraf. Trods alle bestræbelser, kan fejl og udeladelser forekomme og Iris Parc kan ikke holdes ansvarlig for sådanne fejl eller ukorrektheder. Enhver fejl eller ukorrekthed vil blive rettet straks vi bliver gjort opmærksomme på denne.

Fotografier og beskrivelser af destinationer og boliger på denne side er så korrekte som muligt og er ment som en fair repræsentation af boligerne og omgivelserne. Det er dog muligt at jeres specifikke bolig eller destination ikke er vist på denne side.

Vi kan desværre ikke garantere at alle beskrevne faciliteter altid er åbne eller tilgængelige med mindre dette udtrykkeligt er meddelt af Iris Parc. Dette gælder også gyldigheden af de anførte priser for faciliteter, med mindre prisen er inkluderet i prisen for opholdet.

Disclaimer Nyhedsbrev

Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte boliger i forbindelse med de nævnte tilbud. Nyhedsbrevet giver ingen rettigheder.
Iris Parc påtager sig intet ansvar for ændringer i pris og betingelser, der er trådt i kraft efter nyhedsbrevet blev udsendt.

Klager og tvister

Fra den 15. februar 2016, kan EU borgere også indsende klager via den fælles europæiske klageportal ODR. I kan få adgang til klageportalen her: http://ec.europa.eu/odr. Når I vælger at indsende jeres klage ved hjælp af klageportalen, kan I ikke indsende den andre steder.

Lejebestemmelser

Icon Lejebestemmelser (78.1 KB)