Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Camping Paris

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Generelt

Camping Le Chêne Gris
Selvfølgelig er Paris hovedattraktionen i regionen Île-de-France. Den franske hovedstad har simpelthen en uimodståelig tiltrækning på alt og alle. Men der er også en verden udenom Paris. En verden med gamle slotte og klostre, berømte haver, skønne oste, den smukke dal Grand Morin og et hvert barns drøm; Disneyland® Paris.

Natur

Camping Le Chêne Gris

Grand Morin dalen
Grand Morin dalen, også kendt som maler-dalen, har inspireret nogle af de mest berømte malere fra det 19. århundrede til deres mesterværker. Tænk på malere som van Gogh og Toulouse-Lautrec. Skønne landsbyer med møller lige ved flodbanken udgør et idylliske billede.

Fontainebleau haven
Fontainebleau er en vidunderlig herregård, lige syd-øst for Paris. De franske kongeriges tidligere residens i omkring 700 år. Det enorme kompleks, på et område der strækker sig 130 hk, har smukke springvand, engelske haver og stor historisk værdi. Ren nydelse for elskere af romantik, historie og havearkitektur.

 

 

 

 

Parker og haver i Paris
Vidste I at Paris har 400 parker? Botaniske haver, museumshaver, parker og endda skove; I kan finde det hele. Hvis I vil have det meste ud af det, så sæt jer med et fransk baguette, en fransk ost og et glas vin, på en af de mange bænke, og hold skovtur i nogle af de smukkeste omgivelser der findes. 

Nationalparken Régional du Vexin Français
Et udstrakt kalkstens plateau med stor forskellighed i sceneriet. Bakker, floder, græsmarker, skove og sumpe indbyder til gode vandreture og smukke billeder. Et udstrakt og beskyttet område, hvor man kan få en hel dag til at gå.

Kultur

Camping Le Chêne Gris

Paris 
Paris har det hele. Romantik, skønhed, historie, kultur og spændende ”joie de vivre”. Det er en by med historiske monumenter og som vidner om en rig fortid. Men Paris er også meget moderne. Haute Couture-byen, moderne kunst, og La Défense som er det største erhvervsdistrikt i Europa, eller for at gøre det kort, i Lysenes by er der mulighed for det hele. Slentre gennem gaderne i Montmatre og det Latinske kvarter, besøg Louvre, Eiffeltårnet og Notre-Dame, vinduesshopping på dyre Champs d'Elysées, eller tag en bådtur på Seinen. Én dag er simpelthen for lidt. 

Versaillesslottet
Det monumentale palads af vidundere fra Solkongen Ludvig XIV er et luksuriøst kompleks med hundredvis af værelser og den største slotshave i Europa. Indhyllet i luksus og ekstravagance var Versaillesslottet de kongeliges udstillingsgenstand. I storhedstiden boede og arbejdede der omkring 10.000 mennesker her. Nutildags er det et stort museum som hvert år begejstrer millioner af besøgende med dets skønhed. Versailles ligger omkring 20 km. syd-vest for Paris.

 

 


Historiske byer i Île-de-France
Det er som et maleri. Med sit grønne, bakkede landskab er Grand Morin en attraktion for naturelskere. Dette er stedet, hvor den berømte Brie ost er lavet. Dette historiske område fuldendes takket være gamle slotte, klostre, parker og de charmerende historiske byer som Meaux og Provins, som også er på UNESCOS verdensarvs liste. 

Brieost fra Meaux  
Brieosten fra Meaux er verdensberømt og blev navngivet ”Kongen af alle oste” af franskmændene i 1814. Produktionen af denne ost foregår eksklusivt på kun seks fabrikker og én gård. En ting, der er godt at vide er, at der til hver brieost er behov for 23 liter råmælk. Modningen af osten tager fire uger i alt.

Børn

Camping Le Chêne Gris

Park Astérix
Mangler børnene noget spænding? Elsker de nervepirrende rutschebaner? Er de ikke bange for de store loops? Park Astérix er en fornøjelig familie temapark, med spændende attraktioner lavet i teamet omkring den berømte landsby, der modigt bekæmpede det romerske herredømme. Oplev masser af sjov i en verden med Astérix, Obelix og deres galliske landsbyboere. Park Astérix ligger omkring 35 km. nord for Paris. 

Disneyland® Paris
Dette må I ikke gå glip af! Hovedattraktionen for børnene er Disneyland® Paris. Hvilket barn drømmer ikke om dette magiske kongerige som regeres af heltene fra deres yndlingseventyr? Parken består af to dele: Eventyrparken Disneyland® og filmparken Walt Disney Studios®. I kan købe billetter til flere dage hvis I ønsker at besøge begge parker. Disneyland® Paris ligger faktisk ikke i Paris, men i Marne-la-Vallée, omkring 40 km. øst for byen.
 

 

 

 

Parc des Felins
Er der nogle katteelskere i jeres familie? Så vil I helt sikkert gøre dem glade med et besøg til denne park for katte. I kan beundre mere end 24 forskellige arter, fra små til de rigtig store som løver og tigre. Parken er så stor at kattene kan bo som de gør udenfor fangenskab. Parc des Felins forpligter sig til at bevare disse arter, så et besøg i parken støtter også et godt formål.

Zoologisk Have i Paris
Selvfølgelig må man ikke gå glip af et besøg i Zoologisk Have når man har børnene med. Zoologisk Have i Paris huser mere end 1200 dyr fra alle verdenshjørner. Zooen  blev gennemrenoveret i starten af 2014 og resultatet er helt fantastisk. En dejlig stor park med masser af grønne områder og flotte ”boliger” til dyrene. Der kører et tog gennem haven, som er perfekt hvis børnene ikke gider gå hele tiden.

Teenagere

Camping Le Chêne Gris

Oplevelsesture
Den bedste måde at opleve Paris! En gratis gåtur ledsaget af en rigtig franskmand, som vil vis jer de skjulte skatte og selvfølgelig de verdenskendte seværdigheder. Alt sammen tilsat spændende baggrundshistorier. I har aldrig prøvet så sjov og aktiv en historietime! Gåturene starter altid på det samme tidspunkt og på det samme sted – og foregår på engelsk. 

Shopping 
Altså, når man siger teenagere, så tænker man på shopping. Det er selvfølgelig en af de sjoveste ting  man kan lave. I Paris kan I shoppe i flere dage i træk og stadig finde nye ting og butikker. Men det kan måske godt være lidt i overkanten. Vi vil anbefale, at I tager til Galeries Lafayette (Der er stor chance for, at I aldrig har set så mange sko og så meget tøj samlet på ét sted), til Champs Élysées og bliver fascineret af designertøjet og de små butikker rundt om i Centre Pompidou.

 

 

 

Sport
Omgivelserne rundt om campingpladsen Le Chêne Gris byder på masser af muligheder for at være aktiv. Mountainbike-, kano- og rideture er bare et udsnit af alt det, som I kan lave. Vil I udforske hjertet af Paris på en sporty måde? Så er det på med jeres inliners. Hver søndag eftermiddag er der en tur for folk med inliners, som starter i Bastille. Denne tur er især for nybegyndere. 

Walt Disney Studios 
Selvom vi kan anbefale Walt Disney Studios til alle aldre, er det især et hit hos teenagere. Vovehalsene kaster sig over attraktioner som 'The Twilight Zone Tower of Terror', hvor man falder 13 etager i en elevator. Eller rutschebanen 'Rock 'n Roller Coaster', som kommer op på vilde 100 km/t på bare tre sekunder. Vi anbefaler, at I venter med jeres frokost til efter, I har prøvet kræfter med de vilde forlystelser.

Leder I efter en campingplads i Frankrig eller Luxembourg?  Tjek vores Iris Parc tilbud

Specielle tilbud


I lavsæsonen kan du nyde vores gratis overnatninger.

Specielle tilbud

Kontakt


24, Place de la gare de Faremoutiers
77515 Pommeuse
Frankrig

T: (+33) (0)164 04 21 80

SIRET- 746 651 157 00016


Se info