Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Camping Luxembourg

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Generelt

Camping Birkelt

Luxembourg
Luxembourg, et lille land, det eneste tilbage med hertugdømme i verden. Luxembourgs befolkning stammer hovedsageligt fra indvandrere og derfor er her en bred kultur sammensætning. Når man tænker på Luxembourg, så ser man betagende landskaber, romantiske slotte og uendelige cykel- og vandreruter for sig. Men man tænker også på de mange kulturelle begivenheder der afholdes årligt. Resume: En campingferie i Luxembourg er en alsidig ferie, med muligheder for alle aldersgrupper.

 

 


Ture fra campingpladsen i Luxembourg
Fordi Luxembourg er så lille, så kan I tage på ture i hele landet, fra campingpladsen. Tag på en smuk vandre- eller cykeltur gennem naturparkerne, tag ud at shoppe eller besøg museerne i byen Luxembourg. Men et besøg i Trier – i nabolandet Tyskland – er også en mulighed.

Kulinariske lækkerier
Gastronomi i Luxembourg er et udfald af mikset kulturer. Retter fra hele verden bliver kombineret med lokale produkter, og skaber de lækreste måltider

Natur

Camping Birkelt

Mullerthal

På grund af den smukke natur, bliver Mullerthal også kaldt Luxembourgs 'lille Schweiz'. Markerne, skovene og de imponerende klippeformationer dekorerer så smukt langs alle vandreruterne. Hovedstaden i Mullerthal, Echternach, er på UNESCOs Verdensarvliste og er berømt for dens danseoptog, der bliver afholdt tirsdag efter Pinse.

Boven-Sûre naturpark
Denne naturpark ligger i den nordvestlige del af Luxembourg, i midten af Ardenneres uspoleret landskab. Et gigantisk reservoir, der forsyner 70% af befolkningen med drikkevand, det er midt i parken. Et velkendt produkt med mærkatet 'Vum Séi' (fra søen) kommer herfra. Bæredygtige produkter som te, urter og endda kosmetik.

 

 

 

 

'Our' naturpak
Denne relativt lille naturpark er kendt for dens forskellige landskaber. Den er perfekt beliggende til vandre- og cykelture. I naturcenterets Parc Hosingen Naturpark Haus, er der gode aktiviteter og der bliver organiseret udstillinger til børnene. Og alle emnerne er selvfølgelig natur. 

Naturreservatet Haff-Remich
I Moselle regionen finder I naturreservatet Haff-Remich. I må ikke gå glip af de mange vinmarker, hvor Luxembourg Moselle vinene bliver produceret. Der er også en landsby, som er rig på historie: Schengen. Takket værd aftalen, der blev underskrevet, kan vi rejse i Europa uden der er grænsekontrol.

Kultur

Camping Birkelt

Vianden slottet
I må ikke gå glip af dette slot fra Middelalderen, når I kører ind til Vianden. Højt og majestætisk er det hævet over byen. Gå gennem slottets sale og kamre med en guide, og forsvind i fortiden. Hvert år, i den første uge i august, er der en middelalderlig slotsfestival. En uge med sceneshow , middelalderlige spil, markeder og meget mere. Bliv ikke overrasket, hvis der pludselig går en ungmø eller hofnar forbi.

Byen Luxembourg
Hovedstaden i storhertugdømmet er ikke særlig stor, men den har en masse at tilbyde, så I kan nemt blive underholdt her i en dag eller to. Og et stort plus; alle seværdigheder er inden for gåafstand. Udover de mange kulturelle aktiviteter, kan I naturligvis også shoppe! På den brede, bilfrie hovedgade er der masser plads at slentre på. Er vejret ikke så godt? Så kan I da bare tage ind i det overdækket shoppingcenter. Og på en af de mange restauranter eller caféer, kan I tage en pause med en bid mad og en drink.

 

 

 

Ruiner i Luxembourg
Ruinerne er underjordiske gange, der er blevet brugt som beskyttelse. De var så stærke at de beskyttede alle fra bombekraterne. Ruinerne kan dateres tilbage til 1644, da spaniere styrede dette område, men det blev også brugt til beskyttelse af tusindvis af personer under 2. Verdenskrig. Nu til dags er de åbne for offentligheden og er på UNESCOs Verdensarvliste. Udsigten fra ruinernes top er imponerende.

Clervaux slottet
Clervaux slottet, en by der ligger i hjertet af Ardennerne, stammer fra det 15. århundrede. Beliggende højt på klippen, så man ikke kan undgå at se slottet! Det blev komplet renoveret efter 2. Verdenskrig og ligger lokaler til talrige interessante udstillinger. En af dem er 'The Family of Man': Den største fotoudstilling nogensinde.

Børn

Camping Birkelt

Vianden stolelift
Er I ikke bange for højder? Så skal I prøve en tur i stoleliften i Vianden. Svæve over den smukke by og når I er kommet derop (i 440 m. højde!) kan I nyde den formidable udsigt. Herfra kan I gå til slottet eller til oplevelsesparken.


Wasserbillig akvarium
I kan beundre havenes beboere i 15 store akvarier. I kan fx tage et tæt kig på koralrevet, se hvordan rigtige piratfisk bliver fodret og tjek den store samling af europæiske ferskvandsfisk. Hvordan fanger en gedde sit bytte? Når det er godt vejr, kan børnene også lege i gården.

 

 

 

Robbesscheier Museum
Open air museet Robbesscheier er et museum hvor I kan lave en masse ting. Ved siden af udstillingen, der fortæller om fortidens landbrug, her kan I også få en ridetur på et æsel, lave honning, bage brød i en stenovn eller få en vogntur. Der er også en zoo – hvor man faktisk kan fodre dyrene – samt en forlystelsespark.

Parc Merveilleux
Dette er en hel unik park. Der er en legeplads, zoo og en eventyrskov, alt sammen i en! På legepladsen kan børnene have det sjovt i legehaven og på de udfordrende legeredskaber. I zooen kan I besøge flere kontinenter og dets beboere. I delen med Sydamerika, kan I hilse på krokodiller, frit flyvende fugle og aber. Meget lærerigt og sjovt!

Teenagere

Camping Birkelt

Luxembourg by
I kan sagtens få en hel dag til at gå i Luxembourg by – eller flere. Her er så mange spændende ting at opleve. Her kan I  meget nemt kombinere kultur, natur og shopping. I de to hovedgader kan I udforske små butikker og de kendte forretninger. En ting som I heller ikke må glemme, er at besøge Kazematten. En underjordisk korridor, som blev brugt til opbevaring, beboelse og beskyttelse under krigen. 

Echternach-søen
Tæt på campingpladsen ligger Echternach-søen. På og omkring søen er der så meget at lave. I kan klatre på klatrevæg, cykle på mountainbike (I kan leje cykler), leje vandcykler, stå på rulleskøjter, tage til en eventyrø og meget mere. Vi garanter, at I får en rigtig dejlig dag her, som I kan slutte af med en pizza på den lokale italienske restaurant.    

 

 

Segway tur
I kan starte jeres Segway tur fra flere forskellige steder i Luxembourg. Det er en helt ny måde at opleve omgivelserne på! Segwayen er en dynamisk form for transport, hvor I kan bruge jeres kroppe og balance til at styre den med. På grund af den indbygget teknik er det en meget sikker måde at rejse på. I vil blive ledsaget af en rutineret guide, som også kan fortælle jer alt om de seværdigheder, som I kommer forbi.   

Vianden slottet
Vianden slottet vil helt sikkert imponere jer. Det begynder allerede med rejsen dertil. Med stoleliften vil I blive løftet helt op i en højde af 440 m. Det er højt, men udsigten er helt fantastisk. På selve slottet bliver der organiseret mange begivenheder i løbet af sommeren, såsom shows med rovfugle, middelalderfester og workshops. Har I altid drømt om enten at være en ridder eller en dronning? Her springer I lige ind i tiden, hvor det hele gik løs!

Diekirch

Camping Birkelt

Nationalt militærmuseum
Det imponerende museum vil give jer et godt indtryk af hvad der skete i dette område, under 2. Verdenskrig. Her kan I se alt om slaget i Ardennerne. En meget lærerig og interessant dag for alle aldersgrupper.

Diekirch øl
Denne lyse pilsnerøl er brygget i Diekirch siden 1871. Luxembourgs indbyggere er meget stolte af den, derfor kan I besøge ølmuseet i Diekirch. Hvert år i juli, bliver der organiseret et fem-dags øl event. Skål!

 

 

Sûre floden
Med start i Diekirch, Sûre floden sikrer jer en masse aktive udflugter. Det kunne fx være kanosejlads, fiskeri, vandring og cykling. Kombinationen af naturens skønhed, udflugter omkring Sûre og faciliteterne som byen Diekirch tilbyder, er et godt turiststed. 

Shopping og spisning
Den gamle del af Diekirch, en gågade med utallige butikker, restauranter og caféer. Rundt om det centrale torv, kan I ofte opleve open air koncerter om sommeren, selvfølgelig samtidig med at man nyder en Diekirch-øl.

Leder I efter en campingplads i Frankrig eller Luxembourg?  Tjek vores Iris Parc tilbud

Specielle tilbud


I lavsæsonen kan du nyde vores gratis overnatninger.

Specielle tilbud

Kontakt


1 Um Birkelt
L-7633 Larochette
Luxembourg

T: (00352) 879040

SIRET - 1985200963


Se info