Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Udendørs aktiviteter i Bretagne

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Udendørs aktiviteter i Bretagne

Camping Le Ty Nadan

Action, eventyr og adrenalin

Har I lyst til en spændende dag i Bretagnes rå landskab? Jeres eventyr starter så snart I ankommer til campingpladsen! Camping Adventure teamet fører an. De mest fantastiske oplevelser venter på jer. Alle aktiviteter foregår under tilsyn af professionelle.

outdooractiviteiten.jpg

 

Kanosejlads for gæster i alle aldre

Et eventyr alle burde opleve – at sejle i kano eller kajak på floden Ellé. I starter ud fra campingpladsen og bussen bringer jer retur senere. I får alletiders tur på vandet – floden bugter og svinger sig og på hvert hjørne på jeres vej åbenbarer sig de mest fantastiske udsigter.  Men hold godt øje, for hvert andet øjeblik kommer I forbi små vandfald og stærke strømme. Spændende ikke? Sikke en fantastisk dagstur – specielt for børn!

 

Hesteridning for cowboys and cowgirls

Pas og strigl en pony, og oplev jeres første ridetime på engen, med vinden i jeres hår.  Rid i galop over marker og gennem skove. Camping Le Ty Nadan har sine egne stalde. Dette er stedet, hvor drømmen bliver til virkelighed for små cowboys and cowgirls. Vores ridepersonale organiserer ture og aktiviteter for begyndere og erfarne ryttere, i alderen fra fire år til voksne.

 

Udforsk omgivelserne på en Segway

Kender I Segway? Det er et sejt, elektrisk, to-hjulet køretøj. I styrer det mens I står op.  I lærer at betjene det på kort tid, takket være vore nemme instruktioner. Har I haft en god prøvetur? Så er I klar til en rigtig  tur! En fantastisk tur gennem skovene og strandene ved Le Pouldu. Fantastisk! Vi organiserer alle typer Segway udflugter, for begyndere og (ekstra hurtige) ture for de mere erfarne.

 

Spring mellem trætoppene som en anden Tarzan

Er I ikke bange for højder? Så har I rig mulighed for at blære jer med jeres klatreevner på klatrekurset. Børn, teenagere og voksne kan virkelig gå til den, mens de små klatrer modigt i mini-parken.  Kast jer ud i klatreture i de virkelig høje træer, kryds gyngende broer, sving som en anden Tarzan fra gren til gren og hæng fra tykke reb og remme. Og for de sande vovehalse?? Jamen I svinger jer da bare på Bretagnes længste fly high zip line: en 320 m lang flyvetur henover marker, mellem træer og over floden!

 

Paintball i skovene

To hold, fuldt udstyrede med geværer og paintballs. En skov, fuld af forhindringer og gemmesteder. Og en mission. Hvem vinder dette paintball slag?  Lær denne legs forskellige strategier og teknikker at kende. Her er i sandhed tale om et spil, der får adrenalinen op at køre. Først skal I beslutte jer for en mission. Spiller I the President, Double Flag, The Smugglers eller The Hare? Dette spil er for børn fra 8 år.

 

Kajak på havet

Kajak på havet, under opsyn af en erfaren instruktør. Vores fire timers tur fører jer lige forbi Bretagnes smukke bjergrige kyststrækning. Det er en unik oplevelse.  Eventyret tager i alt fire timer, og inkluderer 2 x 30 min transport og en dejlig frokostpause. I vælger en en-mands eller to-mands kajak. Det er tilladt fra 12 år, men børn under 14 skal ledsages af en voksen.

Electriske quads til børn

Har I jeres cykelhjelm på? Sidder styret fast? Så er det bare afsted! Børn elsker de elektriske quads. Hurtigt ( men sikkert) ræs på en rigtig sjov racerbane. En fantastisk oplevelse for børn i alderen fem til ni år! Og så er det  på selve campingpladsen!

Mountainbiking

Mountainbiking i dalen ved Devils Rocks. Det lyder helt utroligt ikke? Jamen, det er det også! Skovene og markerne er fulde af udfordrende cykelruter. Lej en mountainbike på campingpladsen eller spurt gennem skoven på jeres egen stålhest. Her finder også Internationale mountainbike konkurrencer regelmæssigt sted.