Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Grupperejser

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Grupperejser i Bretagne
Camping Le Ty Nadan

Leder I efter en dejlig feriedestination til en gruppe? Iris Parc kan forvandle jeres planer til en uforglemmelig event!

Vil I gerne afsted med familien, en gruppe af venner, en skole, virksomhed, (sports)klub eller forening? Eller er I på udkig efter det perfekte sted til, et bryllup, seminar, en brainstorming eller teambuilding event? Vi har plads til grupper på op til 400 mennesker og har højst favorable grupperabatter.

Er I på udkig efter gode ferieboliger? Eller skal I bruge en hel pakke, med transport, aktiviteter, catering og måltider? Iris Parc tager sig af det hele. Workshops eller kurser? Vi kan tilbyde skræddersyede løsninger til alle behov og budgetter.

 I kan tilbringe natten i forskellige former for boliger: Luksuriøse mobilhomes, der alle er fuldt udstyrede, lækre safaritelte, eller fantastiske glamping boliger. For at høre under betegnelsen gruppebooking skal I booke mindst 4 boliger (Max. 4 personer pr. bolig)

Er I nysgerrige omkring, hvad vi kan tilbyde? Kontakt os og få mere
Ring for mere information: 
+45 55 56 30 35

groeps-arrangement-shutterstock_132830528.jpg

Gruppeaktiviter på camping Le Ty Nadan

Camping Le Ty Nadan i Bretagne er det perfekte sted til store grupper af både unge og ældre. Vores campingplads ligger på landet, men kun 20 minutters kørsel fra de skønne strande ved Atlanterhavet. Campingpladsens hovedattraktioner er denne fantastiske placering ved Ellé floden, og de mangfoldige muligheder for udendørsaktiviteter. I kan sejle i kano, klatre eller ride. Sådan kan alle få en uforglemmelig oplevelse.


Campinpladsen med et komplet udvalg af aktiviteter

Camping Le Ty Nadan har alle faciliteter, der skal til for at sikre skønne oplevelser for hele familien. Det er et paradis for svømmere med vandrutschebaner, stor indendørs pool og her er også restaurant, indendørs sportshal og butik. Alt er her. Området byder også på masser af muligheder for sightseeing. Hvis I har tid til overs om eftermiddagen, kan I slappe af på campingpladsen eller udforske de små bretonske byer Quimperlé og Pont-Aven. Alternativt, kan I tage på stranden. På campingpladsen  sover I i luksuriøse mobilhomes eller fuldt udstyrede telte.