Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Campingplads Le Ty Nadan

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Camping ved floden

Vidunderlig natur i Bretagne

Camping Le Ty Nadan er en 5-stjernet campingplads i Bretagne. Det er en livlig familie campingplads midt i den grønne natur og et paradis for vandhunde med fantastisk underholdning og spændende udendørsaktiviteter for både unge og gamle. Vil I gerne udforske det omkringliggende område?


Se denne video!

 

Flod, skov og hav

Camping ved en romantisk flod imellem gamle træer, som har stået i skovene i Sydbretagne i hundredvis af år. Forestil jer det! Her er grønnere end grønt, skønnere end et maleri. Atlanterhavet bruser blidt kun 25 km væk med smukke, brede sandstrande. Efter kun en kort køretur fra campingpladsen kan I plaske rundt i vandkanten på de smukke strande.

Er nyt eventyr venter om hvert hjørne

Børn vil elske denne plads! Hop i en kano og udforsk det omkringliggende område fra vandet med hele familien. Tag en ridetur på ponyerne og hestene, der er opstaldede på pladsen. Prøv go-high i adventureparken, og råb hele vejen ned af den længste svævebane i Bretagne. Spil paintball, ræs rundt på ATV’erne eller bare tag et spil bold. Leg i den frie natur har aldrig været sjovere! I kan også dyrke sport indendørs i den store aktivitetshal. Camping Le Ty Nadan har det bedste udvalg af aktiviteter i Bretagne!

Paradis for svømmere og masser af underholdning

Har I lyst til en svømmetur? Dyk ned i vores vandparadis, ræs ned ad vandrutschebanerne eller slap af i jaccuzien. Nogle gange er det også dejligt bare at tage en lur i liggestolen. Børnepoolen med en mini vandrutschebane er ren luksus for små vandhunde. Der er også en stor opvarmet, indendørs pool med en hule og et vandfald. Når I er trætte af vandsjov og vil prøve noget andet, så allier jer med underholdningsteamet. De arrangerer sjove aktiviteter for alle aldre, lige fra skattejagter i skovene til bretonske festaftener med livemusik.

Specielle tilbud og kampagner

Specielle tilbud og gratis nætter

Har I lyst at tage på campingferie uden at blive økonomisk ruinerede? Hos Iris Parc finder I ofte rigtig gode tilbud. Skal I afsted i foråret eller til efteråret? Så kan I benytte jer af vores tilbud om gratis nætter. Foretrækker I at booke i god tid? Så har I fordelen ved vores tidlig booking rabatter. Vi har også mange andre tilbud og rabatter.

Last Minute

Har I planlagt at tage på ferie snart, men endnu ikke booket? Så find jeres drømmeferie nu mellem vores Super Last Minute rejser. Her kan I udnytte fordelen ved rabatter på forårs-, sommer- eller efterårsferier. Disse ophold er populære så book nu, mens der stadig er ledighed!

Afbudsrejser

Er alt fuldt booket? Fortvivl ikke – nogle gange bliver en bolig ledig på grund af et afbud. Derfor er det altid en god idé at tjekke vores afbudsrejser. Der er ofte store besparelser at hente tæt på jeres afrejsedato.

Temaaftner

VM eller EM i fodbold, Tour de France eller Halloween. Hos Iris Parc elsker vi at organisere temaaftner under jeres ferie på Ty Nadan, både i forbindelse med vigtige sportsarrangementer, festaftner, temamiddage og meget andet sjovt. Spørg endelig om alle mulighederne!

Udforsk omgivelserne

Magiske Bretagne

Camping Le Ty Nadan ligger i Sydbretagne,  i nærheden af landsbyen Locunolé, lige midt i skoven! Et perfekt og totalt malerisk landskab. Udforsk den lille charmerende by Quimperlé, blot 10 min fra campingpladsen. Medbring jeres vandresko. I kan vandre direkte fra campingpladsen op til Devils Rocks, de mystiske klippeformationer. Atlanterhavet, med sine betagende strande, rå bjergrige kystlinje og maleriske havnebyer,  ligger kun 25 km vest for campingpladsen.  Klimaet er perfekt her, takket være den varme golfstrøm. Det er 21 til 22 grader om sommeren, så området er behageligt varmt.

Lange gåture på stranden

Gå ture på stranden, fang krabber i revnerne mellem klipperne eller svøm i havet. Her er helt fantastisk, og der er kun en kort køretur fra pladsen til stranden. Den dejlige kystby, Guidel-Plages  ligger kun 25 km fra campingpladsen. Også Le Pouldu og Moëlan-sur-Mer er fantastiske steder at nyde en dejlig dag ved stranden. Morbihan golfen, med sine øer Belle î’le og l'Île de Groix ligger mindre end en time fra pladsen. Også værd at besøge: Quiberon halvøen og byen Carnac, med sine berømte bautasten.

Slentreture i hyggelige gamle byer

Området bugner med maleriske steder. Nyd at slentre gennem de hyggelige, middelalderlige stræder i den skønne lille by, Quimperlé, som ligger kun 11 km fra campingpladsen. Hvis I holder af at spise ude, så er den 14. årh. fiskerby Concarneau stedet at være! Brug et par timer på at udforske de smalle gyder indenfor de gamle bymure og bestil en lækker ret med overdådige friske skaldyr. Og glem endelig ikke at besøge kunstnerbyen, Pont-Aven. Byen ville være den perfekte kulisse for en magisk film, med sin charmerende lille havn, de blidt vuggende sejlbåde, den smukke gamle vandmølle og de hvidkalkede bindingsværkshuse. Har I lyst til en shoppedag? Så tag til det livlige bycentrum i Quimper, hovedstaden i Bretagne.

Boliger

Luksus mobilhomes med terrasse

Elsker  I camping med alle de bekvemmeligheder, I er vant til hjemmefra? Så vil I være helt vilde med vores luksus mobilhomes. Her får I badeværelse med bruser, toilet, fuldt udstyret køkken, hyggelig opholdsstue og egen terrasse. Nyd jeres morgenmad, med frisk kaffe og sprøde baguettes, i den pragtfulde morgensol. Om aftenen er det oplagt at nyde en lækker grillmiddag her. Og soveværelserne? De er fuldstændig som derhjemme. Med rigtige senge, tæpper og puder. Pladsen tilbyder ovenikøbet leje af sengelinned. I er selvfølgelig også velkomne til at medbringe det selv, hvis I foretrækker det.

Fuldt udstyrede bungalowtelte

Elsker I den rigtige campingstemning? Men er måske knap så vilde med at bakse med teltpæle og slæbe rundt på udstyr? Eller med utætte luftmadrasser, og måske endnu mindre glade for besværet med at lave mad på et lille gasblus.  Så er et fuldt udstyret bungalowtelt lige noget for jer! Her sover I i en rigtig seng og laver mad i jeres eget køkken med fire gasblus og eget køleskab. Teltene er så rummelige, at I kan stå op i dem. Der er så smukt udenfor, og når solen går ned, oplyser stjernerne himlen. Indendørs har I heller ikke problemer med belysning, I tænder bare teltlamperne.

Bo i eget telt eller campingvogn

Foretrækker I at bo i eget telt, campingvogn, autocamper eller camp-let? Vi har masser af rummelige standpladser til jer på Camping Ty Nadan.  Med elektricitet, vandforsyning og nogle endda med egne sanitære faciliteter. Hvad siger I til en plads med smuk udsigt over floden?

Safaritelte og Glamping

Har I lyst til en unik campingoplevelse med et stænk af glamour? Så vælg et robust safaritelt eller et luksus Glamping mobilhome. Er I ude efter noget helt specielt? Så skulle I prøve Kevell  boligen - en luksus bungalow, som flyder på vandet! Dette lille hus på floden Ellé har et udendørs køkken. Med en kano og en fiskestang kommer I i den helt rette stemning!

Specielle tilbud


I lavsæsonen kan du nyde vores gratis overnatninger.Specielle tilbud

Kontakt


Route d'Arzano
​29310 LOCUNOLÉ
Bretagne - Frankrig

T: +33 (0)2 98 71 75 47

Se info