Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Udendørs aktiviteter på campingplads Le Grand Dague

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Udendørs aktiviteter

Camping Le Grand Dague

Udforsk omgivelserne på hesteryg

At sidde på ryggen af en hest er som himlen på jorden, ifølge hesteelskere. Og vi kan godt forstå hvorfor. Det er en meget afslappet måde at udforske området på. Mens hesten går kan I sidde og nyde de dejlige omgivelser. Flere ture i området er arrangeret fra campingpladsen. For de mindre børn er det muligt at ride på en pony. Talrige rideture på hest er arrangeret i det omkringliggende område. Mindre børn har mulighed for at ride på en pony. Priser: € 18,- op til 8 år, € 20,- over 8 år. Periode: Hele sæsonen. 

Akrobatisk Park

Ved Appel de la Foret i Thenon (en lille halv times kørsel fra campingpladsen) kan I bevæge jer rundt højt oppe i trækronerne. Der er omkring 10 baner med forskellige udfordringer, som kan variere fra klatring til at svinge jer i lianer. Før I kaster jer ud i højderne, kan I øve jer på begynderbanen, og herfra øges sværhedsgraden et skridt af gangen. Hvis alle er over 14 år, kan I hoppe rundt i trætoppene uden guide.  
Trætopsvandring: Kravl op i træerne på denne spændende sti. I skal mindst være 1 m. høje for at prøve dette. Priser: € 18,- for voksne, € 14,- for børn (mellem 120 og 140 cm), € 10,- for børn (mellem 100 og 120 cm). Periode: Hele sæsonen

Kano- og kajakture

Den foretrukne aktivitet i Dordogne er naturligvis at sejle kano. På farten hele dagen og lave et stop for at holde picnic eller tage en forfriskende dukkert. På jeres tur gennem Vézère-dalen vil I opleve forte og grotter gemt i den smukke natur. Ture som denne passer til alle aldre på grund af den rolige flod. Derfor er det en perfekt aktivitet for hele familien (teenagerene skal selvfølgelig have deres egen kano).

Sejl i en Gabare 

En autentisk tur om bord på en Gabare. Gabarer er træskibe der transporterede last ad floden til Bordeaux før i tiden. I juli og august er der daglige afgange fra Beynac. En tur i en nøjagtig kopi af Gabaren er absolut at anbefale. I kan købe billetter på kajen eller på Turistkontoret.

Grotter

Det er altid spændende at besøge en grotte. Dybt under jorden (hvor det er koldt, så husk en trøje eller jakke) vil I opleve en helt ny verden. Drypstenshule, katedraler af krystaller og i andre grotter, som La Roque St-Christophe, går I gennem jeres forfædres levested. I kan komme til de fleste grotter til fods, men der er nogle, hvor det er nødvendigt at tilbagelægge noget af turen med båd eller tog.     

Oldtiden 

Kommende arkæologer vil få en fantastisk oplevelse i Dordogne med dens 147 seværdigheder fra oldtiden. 15 af disse er på UNESCOs verdensarvsliste. Er I mere til at have en masse seværdigheder samlet på ét sted? Så er Musée National de Préhistoire anbefalingsværdig. Her finder I Frankrigs største samling af  udgravninger fra den ældste stenalder. Lascaux II i Montignac skal også skrives øverst på jeres liste. Dette er en tro kopi af den kendte forhistoriske grotte, som ligger 200 m længere væk.

Paintball

Priser: € 18,- per person (2 timer, over 8 år).Periode: Hele sæsonen

 

Alle aktiviteter kan bestilles i campingpladsens reception hele sæsonen.​