Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Nyheder

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

5 Stjerner til Le Grand Dague!

 

345x180.jpg

 

Campingpladsen Iris Parc Le Grand Dague, i Dordogne i Frankrig, er blevet belønnet med endnu en stjerne, og er dermed oppe på 5 stjerner! Swimmingpoolsene er blevet moderniseret, baren og restauranten er blevet renoveret og pladsen kan nu også byde på en ny isbar. Vi har udvidet til 80 standpladser og samtidig fået nye safaitelte og glamping mobilhomes i vores sortiment. Det er ikke overraskende, at denne campingplads er en af vores gæsters absolutte favoritter!

Den nye swimmingpool er åben!

 

20160504-IrPa-0218.jpg

 

Camping Iris Parc Le Grand Dague har i 2016 fået et nyt, dejligt poolområde. De eksisterende swimmingpools er udvidet med en ny swimmingpool på 750 m2. Komplet med hydromassage og børnepool! Strande og en lille ø skaber en dejlig feriefølelse og den rummelige terrasse byder på en masse plads til solsenge, så der er rig mulighed for at slappe af.

Nyt: Glamping!
 

Glamping Stacaravan.jpg

 

Hvad er Glamping, tænker I måske. Det er en kombination af Glamourøs og Camping. Lyder godt, synes I ikke?

At bo i et mobilhome er en luksuriøs måde at være på campingferie, men vores Glamping boliger tager det et skridt videre. Faciliteter som en kogeø med opvaskemaskine, 3 soveværelser (med mørklægningsgardiner), 2 toiletter og 2 badeværelser gør det til en lækkert og rummeligt sted for en dejlig ferie. Se listen nedenfor og se, hvilke muligheder der er.

Se Glamping boliger