Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Grupperejser

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Grupperejser

Er I på udkig efter en sjov feriedestination til en gruppe? Så er I kommet til den rigtige hjemmeside!
Planlægger I en tur med familien, vennerne, skolen, firmaet eller sportsklubben? Eller leder I efter et passende sted for en event, et bryllup eller et teambuildings seminar? Så kontakt os for at få alle de oplysninger I har brug for og de fordelagtige grupperabatter! Vi kan huse grupper op til 400 personer. 

Ring for mere information: 
+45 55 56 30 35

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, tilpasset jeres ønsker og budget. Vi kan stå udelukkende for boligerne, men vi kan også hjælpe jer med transport, trænere, aktiviteter, ekskursioner, catering eller restaurant – det er ikke noget problem. Vi kan i samarbejde med vores træningscentre tilbyde træning og workshops. 

Forespørgsler på fire boliger bliver betragtet som en gruppebooking. Der kan max være fire personer i hver bolig.

 

groeps-arrangement-shutterstock_132830528.jpg

 

Dordogne

Sportsaktiviteter og lækker mad!

Regionen Dordogne byder på masser af muligheder. I kan nyde kulinariske lækkerier i restauranterne, hvor de byder på lokale retter. Efterfølgende kan I forbrænde kalorierne på cykel i de smukke og bakkede omgivelser rundt om campingpladsen. I kan også leje en kano en dag, for Dordogne opleves bedst fra vandet. 

Har jeres grupperejse også et kulturelt aspekt? Hovedstaden i Périgord, Périgueux, ligger meget tæt på campingpladsen. Udover det historiske centrum med smalle gader og stræder og en imponerende katedral, byder denne by også jævnligt på hyggelige festivaler. Også byen Bergerac og utallige grotter venter på at blive udforsket af jer.

Ring for mere information:
+45 55 56 30 35 
info@irisparc.com