Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Campingplads Iris Parc Le Grand Dague

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Campingplads Le Grand Dague

Campingpladsen Le Grand Dague​
Når I ankommer til campingpladsen, har I sikkert allerede nydt de smukke omgivelser. Dordogne er,  med sit varierede landskab, en sand fornøjelse at køre igennem. Når I ankommer til campingpladsen, kan I tjekke ind i receptionen, som ligger på en typisk fransk gård. I befinder jer straks i en fransk atmosfære.


Se denne video!


 

4 Stjerner til Le Grand Dague!
Swimmingpoolsene er blevet moderniseret, baren og restauranten er blevet renoveret og pladsen kan nu også byde på en ny isbar. Vi har udvidet til 80 standpladser og samtidig fået nye safaitelte og glamping mobilhomes i vores sortiment. Det er ikke overraskende, at denne campingplads er en af vores gæsters absolutte favoritter!

Faciliteterne på pladsen​
Der er masse at opleve omkring receptionen, men først skal I selvfølgelig finde jer til rette i boligen eller på standpladsen. I kan parkere jeres bil ved siden af boligen, så det er nemt for jer når I skal pakke ud. Bagefter er det tid til at gå på opdagelse på campingpladsen. Det er et sandt paradis for børn! Hoppepude, et cool vandland og ikke mindst et fantastisk underholdningsteam. Det dejligste af det hele er, at alle disse faciliteter er meget centralt beliggende, så I altid kan holde øje med jeres børn.

Ny restaurant på camping Le Grand Dague
Nyd et lækkert måltid og en drink i den populære restaurant, der er blevet fuldstændig renoveret, så der er mere plads, lys og en stor overdækket terrasse med en fantastisk udsigt over dalen. For at skabe denne måtte snackbaren, butikken og baren ændres. Vi benyttede lejligheden til samtidig også at renovere disse. Bestil en hurtig bid mad i snackbaren eller hent det I mangler i den nye butik.

Om aftenen…
Om aftenen er det ved underholdning scenen og på det hyggelige torv, tingene sker. Her kan I nyde en dejlig middag. Pommes frites, en pizza eller á la carte – det er jeres valg! Imens kan I nyde underholdningsteamets spektakulære shows og derefter en drink i baren. I behøver faktisk slet ikke forlade campingpladsen – der er rigeligt at lave og opleve !

Specielle tilbud

Specielle tilbud 
Har I lyst at tage på campingferie uden at blive økonomisk ruinerede? Hos Iris Parc finder I ofte rigtig gode tilbud. Skal I afsted i foråret eller til efteråret? Så kan I benytte jer af vores gode tilbud og lave priser. Ekstra rabatter på i forvejen dejlig lave priser! Foretrækker I at booke i god tid? Så har I fordelen ved vores tidlig booking rabatter.  Vi har også mange andre tilbud og rabatter.

Last Minute
Har I planlagt at tage på ferie snart, men endnu ikke booket? Så find jeres drømmeferie nu mellem vores Super Last Minute rejser. Her kan I udnytte fordelen ved rabatter på forårs-, sommer- eller efterårsferier. Disse ophold er populære så book nu, mens der stadig er ledighed!

Afbudsrejser
Er alt fuldt booket? Fortvivl ikke – nogle gange bliver en bolig ledig på grund af et afbud. Derfor er det altid en god idé at tjekke vores afbudsrejser. Der er ofte store besparelser at hente tæt på jeres afrejsedato.

Temaaftner
VM eller EM i fodbold, Tour de France eller Halloween. Hos Iris Parc elsker vi at organisere temaaftner under jeres ferie på Le Grand Dague, både i forbindelse med vigtige sportsarrangementer, festaftner, temamiddage og meget andet sjovt. Spørg endelig om alle mulighederne!c

Omgivelser

Omgivelser
Der er mange i Europa, som holder af smukke Dordogne med berømte grotter, de over 1000 slotte og maleriske landsbyer. Der er også fremragende campingpladser. Périgord bliver omtalt af franskmændene, som et sted med kærlighed. Périgord navnet var det officielle, inden den franske revolution.

Udflugter udenfor campingpladsen
Dordogne ligger i Frankrigs sydvestlige del. Turistbøgerne deler dette område op i fire regioner: Det hvide, det røde, det sorte og det grønne Périgord. Hver region har sin charme og historie. Der er meget at besøge og udforske fra jeres campingplads. Et af de mest berømte og vigtige udflugtsmål er Lascaux’s grotte med 15.000 år gamle  huletegninger,  hvilket giver et unikt indblik i forhistorien. Et stenkast fra campingpladsen er Périgueux , den antikke romanske by, som er spændende at vandre igennem og om onsdagen kan I shoppe på det typiske franske marked.

Godt område til kanoture
Dordogne floden er et berømt fænomen for kanosejlere. Den er udfordrende for både begyndere og øvede. Der er mange forskellige ture, af varierende længde. I kan finde begyndelsessteder overalt, hvorfra I kan leje en kano eller en kajak. I kan også vælge en ledsaget tur på Dordogne floden.

Kulinariske delikatesser i Dordogne
Trøfler, foie gras, champignons og confiterede andelår….dette er bare nogle eksempler på kulinariske specialiteter fra Dordogne. Disse regionale retter giver gourmeter deres livs ferie. Og glem ikke de berømte Appellation Contrôlées fra Bergerac. Kan I se jer selv, siddende på terrassen med et velsmagende glas vin ?

Boligerne

Vores luksuriøse boliger
Der er noget for alle campingelskere hos Iris Parc. Er I til camping, men med alt det luksuriøse hjemmefra? Så vil et af vores mobilhomes være perfekt. Heri er der altid jeres egen brusekabine, toilet og køkken. Nogle endda med to badeværelser. Soveværelserne har altid rigtige senge og ofte puder og dyner. Det eneste I selv skal medbringe, er lagner, pudebetræk og jeres ejendele selvfølgelig. Og forresten, glem endelig ikke toiletpapir. Nyd en friskbagt baguette på den (delvist) overdækket terrasse om morgenen og til aften kan I nyde den lækre grillmad her.

Et telt med rigtige senge og køkken
Stadig luksuriøst, men med den ægte campingfølelse? Så skal I tage på ferie i et af vores fuldt udstyrede bungalowtelte. Ligeså snart I træder ind i teltet, vil I blive overvældet af nostalgien. Men… denne gang er det uden (flade) luftmadrasser og de udfordrende måltider på primussen. I vores telte (I kan vælge mellem Ottawa og Navajo) vil I sove i rigtige senge og I kan lave mad i køkkenet med fire gasblus og et køleskab. Teltene er så rummelige, at I kan stå oprejst og her er god plads til jeres ejendele. Og når mørket sænker sig, så tænder I bare lyset. Det er da luksus med den ægte campingfølelse.

Skønne, rummelige standpladser
Der er selvfølgelig også mulighed for at I medbringer jeres egen campingvogn eller telt. På alle vores campingpladser kan I booke en rummelig standplads. På camping Le Chêne Gris, camping Le Grand Dague og camping Le Château de Galaure kan I vælge mellem to slags standpladser: Standard standpladsen - med 10 ampere og Comfort standpladsen - med 16 ampere, vandforsyning og afløb. På camping Birkelt kan I endda vælge mellem tre slags standpladser. 

Specielle tilbud


I lavsæsonen kan du nyde vores ode tilbud og lave priser.

Specielle tilbud

Kontakt


Route du Grand Dague
24750 Atur/Périgueux, Frankrig

T: (+33) (0)5 53 04 21 01
SIRET - 503 601 916 00011

Se info