Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Udendørs aktiviteter på campingplads Le Chêne Gris

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Udendørs aktiviteter

Camping Le Chêne Gris

Golf

Tæt ved Camping Le Chêne Gris kan golfelskere nyde en runde golf. Golfbanen Crécy Golf tilbyder ikke mindre end to 18- hullers golfbaner, en af hvilke er en mesterskabsbane. Hvis I ikke er trænede golfspillere endnu, kan I tage på golfskole her med varighed fra en time op til en hel uge. Er I sultne, eller er I her kun for at kigge; golfbanen har en skøn restaurant med terrasse.

Go-kart

Vis jeres indre Sebastian Vettel frem på go-kart banen! Man finder mange go-kart baner i området omkring campingpladsen. De gode nyheder er at hele familien kan køre, da det gælder for alle fra 7 år og opefter. 30 min. kørsel fra campingpladsen.

Kanosejlads

Île-de-France ligger ikke nær hav eller store søer, men det er alligevel muligt at udøve vandsport, som for eksempel kanosejlands. Alle aldre kan deltage på disse rolige ture. Nyd omgivelserne, møllerne, slottene og den smukke natur. I vil højst sandsynligt få følgeskab af vilde gæs, svaner og ænder på jeres tur. Eventyrligt og romantisk. Dagligt men i forhold til ledighed. Priser : 3 km : 20 €, 6 km : 25 €

Træklatring

Dagligt i juli og august. Udover juli og august er det kun muligt onsdag, lørdag og søndag. Åben fra kl.10.00. Til kl. 17.30. 
 

Vandring og cykling

Det flade Île-de-France er perfekt til både lange vandre- og cykelture. Disse mange vandreruter til både trænede vandrere og til dem som ønsker at tage det roligt. Gennem marker, skove eller verdensbyen Paris. Cyklister har også mange niveauer at vælge imellem.

Træningsbane

15 min. gang fra campingpladsen, er der en træningsbane 'Promenade de Morins'. Midt i naturen, overfor floden er der træningsudstyr egnet til alle aldre. Her kan I have det sjovt, samtidig med I holder jer i form på ferien. Lokale indbyggere organisere regelmæssige udfordringer på banen. Tør I tage imod udfordringen? Udover alle sportsaktiviteterne, er dette et perfekt område til en hyggelig picnic.

Vélo Rail du Haut Morin

Vélo Rail du Haut Morin. Der er kun ca. 30 minutters kørsel til Vélo Rail. Udforsk den vidunderlige natur ved Haut Morin på cykel. Og der er skam ikke tale om en hvilken som helst cykeltur! Nej – vi taler om en cykeltur på togskinner! I skal ikke  bekymre jer. Denne gamle jernbane har ikke været i brug i de seneste 30 år. Nu bliver jernbanesporene brugt  til at udforske området aktivt fra en helt anden vinkel. Cyklerne er perfekte til hele familien og kan bære op til fem personer. Der er to sæt pedaler så I kan bare skiftes til at cykle. Der er mange spor at udforske. Bestil venligst på forhånd på

 

Alle aktiviteter skal bookes i receptionen​