Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Temaparker

 • Faciliteter hele sæsonen
 • Underholdning for alle aldre
 • Check-in dagligt

Disneyland® Paris

Drømme bliver virkelighed i Disneyland® Paris

I denne magiske verden af eventyr for unge såvel som ældre, venter en ny oplevelse hver dag. Med de mange attraktioner, funklende shows vil I her få uforglemmelige øjeblikke. Den mest berømte temapark i verden har 2 dele: Eventyrparken Disneyland® og filmparken Walt Disney Studios ®. De 2 parker ligger ved siden af hinanden.

Disneyland® parken
Er I klar til en spændende tur gennem dette magiske kongerige? Helter og heltinder fra de berømte Disney eventyr spiller hovedrollerne i denne park. Der er 5 hovedområder: Main Street USA®, Frontierland®, Adventureland®, Discoveryland® og Fantasyland®. De betagende forlystelser, shows, parader og mødet med Disney karaktererne giver jer en oplevelse for livet.

 

Walt Disney Studios® parken
Hvad kan I forvente jer af Walt Disney Studios® parken? Et spektakulært kig ind bag scenerne på den amerikanske filmindustri. Lev jer ind i rollen som en ægte skulespiller, stuntmand eller instruktør. Drøm om at lave jeres egen film på et magisk filmset med sydende attraktioner og skøre shows.

Billetter til Disneyland® Paris
Billetter til Disneyland® Paris? Disse kan du meget nemt købe i receptionen på Le Chêne Gris. Så kan I også undgå de lange køer ved billetlugen i temaparkerne. Disneyland® Paris ligger omkring 30 kilometer øst for Paris, I Marne-la-Vallee.

Hébergement de Proximité

Camping Le Chêne Gris er officiel Hébergement de Proximité for Disneyland® Paris. Det betyder, at campingpladsen er anbefalet af Disneyland® Paris til overnatning i forbindelse med jeres besøg i temaparken. 

1-GNH-FR.png

 

 

Rutebeskrivelse camping Le Chêne Gris – Disneyland® Paris:

 • Via Tresmes D25 mod Crécy-la-Chapelle
 • Kør ad N34 mod Marne la Vallée / Paris
 • Efter Crécy la Chapelle, kør ad A4 mod Marne-la-Vallée / Paris / Charles de Gaulle
 • Tag afkørsel 14 (Val d'Europe, Disneyland® Paris)


Køretid: ± 20 minutter (25 km i bil)

Park Astérix

Gå 2000 år tilbage i tiden og besøg den eneste landsby i Gallien som modigt overlevede den romerske invasion. Underlige fyre de her romere....
I kan købe billetter i campingpladsens reception, så behøver I ikke vente i kø ved billetlugen, og får dermed mere tid til alt det sjove!

Asterix og Obelix' landsby

For omkring 2000 år siden blev Gallien (Frankrigs tidligere navn) besat af Caesers soldater, den romerske general. Hele Gallien? Nej, en lille koloni modstod modigt usurpatorerne og gjorde livet surt for romerne i de omkringliggende lejre.

Denne lille koloni og landsby er rekonstrueret i Park Asterix og ligger på østside af Paris, med egen motervejsafkørsel, A1. I temaparken finder I hyggelige stråtækte hytter ligesom i tegneserierne, blandt spektakulære og spændende attraktioner og shows for unge såvel som ældre.

Rutebeskrivesle: Le Chêne Gris – Park Asterix:

 • Via Tresmes D 25 i retning mod Crécy-la-Chapelle
 • N34 retning Marne la Vallée / Paris 
 • A4 retning Marne-la-Vallee / Paris / Charles de Gaulle  
 • A104 (La Francillienne) retning Charles de Gaulle / Lille
 • A1 i retning mod Charles de Gaulle / Lille
 • Efter 30 kilometer på A1 exit ParkAsterix. Denne afkørsel ligger mellem afkørsel 7 og 8.


Køretid: ± 55 minutter (58 km i bil)

Specielle tilbud


I lavsæsonen kan du nyde vores gratis overnatninger.

Specielle tilbud

Kontakt


24, Place de la gare de Faremoutiers
77515 Pommeuse
Frankrig

T: (+33) (0)164 04 21 80

SIRET- 746 651 157 00016


Se info