Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Paris

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Generel

Kærlighedsby, mode, kunst og historie. Paris har en magisk tiltrækningskraft. Mærk magien på hvert et gadehjørne, mellem historiske monumenter og cremen af cremen af den moderne arkitektur. Er Paris den smukkeste by i verden?

Tag til Paris og bedøm selv. Fra campingpladsen nær Paris er det nemt at tage toget til Gare de l'Est. Et dagskort til voksne koster €18,30, til børn op til 11 år €12,95. Med et dagskort kan I rejse hele dagen med tog, bus og metro. Billetten kan købes i receptionen.


I hjertet af den franske hovedstad finder I Louvre, Eiffeltårnet, Champs Elysées og Montmartre.

Seværdigheder

 

Montmartre
Det ægte Paris finder I i Montmartre, det skønne travle kunst-distrikt. Tip: Få tegnet jeres portræt på Place du Tertre og gå ned ad bakken til Place Pigalle. Her finder I det berømte torv med Moulin Rouge. Vent til det bliver mørkt, for Paris er særdeles levende om natten. Besøg Sacre Coeur om dagen. Kirken er stadig forholdsvis ny (færdigbygget i 1914) men er blandt de bedste i verden. Sacre Coeur er beliggende på toppen af en bakke med en storslået udsigt ud over Paris. Kun udsigten fra Eiffeltårnet er større.

Eiffeltårnet  
Fakta: det er 324 meter højt, der er anvendt 7.000 ton stål, og har over 6 millioner besøgende om året. Dette stålmonument fra verdensudstillingen i 1889 er stadig symbolet på byen. På den tid var Eiffeltårnet den højeste bygning i verden. En tur til dette vidunder på den venstre bred af Seinen, er et must når man er i Paris. Udsigten fra toppen er formidabel. Eiffeltårnet er 15 cm mindre om vinteren end om sommeren, da stål krymper når det er koldt.

 

 

 

Pére-Lachaise, de kendtes gravsteder
Jim Morrison, Frédéric Chopin, Oscar Wilde, Edith Piaf og mange andre musikere, forfattere, politikere og berømtheder har fundet deres sidste hvilested på denne kirkegård. Pére-Lachaise er en af de mest berømte kirkegårde i verden. Den kæmpe park og de spektakulære gravsteder,den ene mere bombastisk end den anden, er genstand for megen begejstring. Indgangen finder I på Boulevard de Ménilmontant i det 20. arrondissement.

Notre Dame
Notre Dame er blikfanget på Île de la Cité i hjertet af centrum. Den gotiske katedral var i århundreder symbolet på Paris. Den første sten blev lagt i 1163. Den imponerende katedral er 130 meter høj. Den berømte roman af Victor Hugo ”Klokkeren fra Notre Dame” fra 1831 (og den berømte Disney film fra 1996) har udbredt kendskabet til dette religiøse monument. Selv for børn.

Shopping

 

Shopping i Lafayette eller Le Bon Marché
En shoppedag i Paris? I det mondæne stormagasin Galerie Lafayette kan alle jeres shoppe drømme gå i opfyldelse. Indretningen af det luksuriøse indkøbscenter, med den berømte lyskuppel, på Boulevard Haussmann er i sig selv en attraktion, og har været det i mere end 40 år.

Chique Colette
Koncept butikken Colette er et paradis for elskere af mode og kunst. Her kan I finde de mest eksklusive designerting, fra tøj til make-up til fødevarer. De fleste kigger bare, da prisniveauet er ret højt.
Absolut værd at besøge er kiosken, hvor I kan finde alle de nyeste magasiner om mode og design. Der er en café i kiosken, hvor I kan vælge mellem mere end 100 forskellige slags mineralvand.
 

 

 

 

Vintage Kiliwatch
I hjertet af centrum finder I Kiliwatch, et tempel for vintage fans. Her vil I kunne finde skønt designertøj til gode priser. Brug god tid på at kigge jer omkring, og I vil helt sikkert finde nogle fine ting. Er vintage ikke noget for jer? De har også smart tøj fra unge designere og en egen boghandel med alt om mode.

Le Marché aux Puces de Saint-Ouen
Det mest berømte loppemarked i Paris er Le Marché aux Puces de Saint-Ouen. Markedet, der er fra 1885, ligger i det nordlige Paris og har åbent hver weekend. I kan hurtigt komme til markedet med metroen. Loppemarkedet har mere end 2000 forretninger, hvor I kan finde alt, fra tøj til gamle møbler til samlerobjekter. Man kan sagtens bruge en hel dag her.

Museum

 

Centre Pompidou
Med et virvar af piber og rør i alle regnbuens farver er Centre Pompidou den mærkeligste bygning i Paris. Der gemmer sig mange ting bag den historiske industrielle facade på denne ”fantasi fabrik”.
Det berømte Musée National d'Art Moderne med mere end 50.000 kunstværker er et af de største museer i verden med moderne kunst. Der er også udstillinger, et stort bibliotek, teatre, biograf og restaurant. Bygningen er i sig selv en attraktion, men der er også masser at se udenfor. Pladsen foran  Centre Pompidou er et samlingssted for gadekunstnere.

Kunstskatte i Louvre
Louvre, verdens mest berømte kunstmuseum, har over 8 millioner besøgende om året. Det er der ingen andre museer der har. Det er især skulpturer og malerier der er stort repræsenteret her. I særdeleshed Mona Lisa af Leonardo da Vinci. Louvre er at af de ældste museer i verden. Det åbnede i 1793 med en udstilling af den kongelige kunstsamling. Louvre har til huse i en gammel middelalderlig fæstning, som senere blev til et slot. Den berømte glaspyramide på slotspladsen og den underjordiske lobby blev indviet den 15. oktober 1988.

 

 

 

Musée d'Orsay
På venstre side af Seinen, i en smuk bygning der tidligere blev brugt som jernbanestation, finder I det imponerende Musée d'Orsay. Med en samling af skulpturer og impressionistiske malerier fra det 19. århundrede er det et af de mest populære museer i Paris. Museet indeholder hovedsagelig fransk kunst fra perioden1848 til 1914, og inkluderer værker af berømte kunstnere som Monet, Manet, Renoir, Cézanne, van Gogh, Degas, Rodin og mange andre.

Specielle tilbud


I lavsæsonen kan du nyde vores gratis overnatninger.

Specielle tilbud

Kontakt


24, Place de la gare de Faremoutiers
77515 Pommeuse
Frankrig

T: (+33) (0)164 04 21 80

SIRET- 746 651 157 00016


Se info