Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Grupperejser

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Grupperejser

Er I på udkig efter en sjov feriedestination til en gruppe? Så er I kommet til den rigtige hjemmeside!
Planlægger I en tur med familien, vennerne, skolen, firmaet eller sportsklubben? Eller leder I efter et passende sted for en event, et bryllup eller et teambuildings seminar? Så kontakt os for at få alle de oplysninger I har brug for og de fordelagtige grupperabatter! Vi kan huse grupper op til 400 personer. 

Ring for mere information: 
+45 55 56 30 35

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, tilpasset jeres ønsker og budget. Vi kan stå udelukkende for boligerne, men vi kan også hjælpe jer med transport, trænere, aktiviteter, ekskursioner, catering eller restaurant – det er ikke noget problem. Vi kan i samarbejde med vores træningscentre tilbyde træning og workshops. 

Forespørgsler på fire boliger bliver betragtet som en gruppebooking. Der kan max være fire personer i hver bolig.

 

groeps-arrangement-shutterstock_132830528.jpg

 

Paris

En perfekt kombination af kultur og sjov!

Le Chêne Gris er en ideel destination for grupperejser. Campingpladsen ligger perfekt mellem Paris og Disneyland® Paris. Lige foran campingpladsen ligger der en lille togstation, hvor I kan hoppe på det (stille) tog, som bringer jer til hjertet af Paris på 50 min. Meget afslappende, ingen stress på  Périphérique og ingen parkeringsproblemer. 

I løbet af denne grupperejse kan I kombinere kultur og historie med en eller flere dages sjov i  Disneyland® Paris. Kun 20 min. fra campingpladsen ligger den verdenskendte forlystelsespark med Mikey Mouse og hans venner. I kan booke entrébilletterne på forhånd gennem os, så I undgår de lange køer ved kassen.

Ring for mere information:
+45 5556 3035 
info@irisparc.com