Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Boligerne

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Luksus mobilhomes

Tropiske destinationer
Det hedder et mobilhome, men faktisk er det et hyggeligt feriehus. Iris Parc mobilhomes er rummelige ferieboliger for hele familien. På camping Le Chêne Gris kan I vælge mellem 4 typer, som vi har navngivet efter skønne destinationer: Fiji, Bali, Tahiti og Waikiki. Alle er med et opholdsrum og godt spisebord, veludstyret køkken med gasblus og stort køleskab, der er også god opbevaringsplads – ideelt når man rejser med børn.


Rummelige soveværelser
Iris Parcs mobilhomes har to gode soveværelser. Waikiki har endda tre! I forældresoveværelset er der en dobbeltseng, komplet med tæpper og puder. Desuden et rummeligt skab med god plads til tøj og bagage. Det andet soveværelse er udstyret med mindst to enkeltsenge, og ofte med en mindre tredje (køje-) seng. Også med tæpper og puder. Lagener og tæpper vil kunne lejes ved ankomst til campingpladsen.
 
Luksuscamping med eget bad og toilet

Camping i et Iris Parc mobilhome er camping med alle de bekvemmeligheder I er vant til hjemmefra. Der er et badeværelse, fuldt udstyret med brusebad, toilet, håndvask samt varmt og koldt vand. Oftere og oftere er toilettet adskilt fra brusebadet.
 
Aircondition

Et komfortabelt mobilhome betyder også et behageligt indeklima. Derfor er disse mobilhomes udstyret med aircondition.
 
Komplet med havemøbler

Uanset hvor komfortabelt det er indenfor, når man er på ferie er man mest udenfor. Alle Iris Parcs mobilhomes har en træterrasse. Hvert mobilhome har sit eget sæt havemøbler. Oftest et bord og stole og naturligvis en parasol. Specifikationer er anført i pristabellen ved hvert mobilhome.

 

Luksus bungalowtelte

Den ægte campingfølelse
Man får den rigtige campingånd hvis man bor i et telt. Men et telt er ikke bare et telt. Ikke et ondt ord om de små telte, men enhver som har prøvet komforten i et bungalowtelt, ved det kan gøres på en anden måde.
 
Sov komfortabelt i rigtige senge

Luftmadrasser er fortid. I soveafdelingerne findes rigtige senge. Længden på dobbeltsengene er og de 2 enkeltsenge er 1,90 meter. De 2 udtrækssenge er 1,80 meter lange. Sengene har kraftig affjedring og en god ventileret skumgummimadras. Lagener og tæpper vil kunne lejes ved ankomst til campingpladsen.
I skal selv medbringe tæpper, lagner, puder og pudebetræk.


Nye eller næsten nye
Alle teltene er i bedste kvalitet og bliver  ofte tjekket for at opretholde standarden, bungalowteltene byder på god plads idendørs. Man kan stå oprejst indenfor og gulvet er 25m2 med en højde af 2,5m i midten.
 
Egne havemøbler

Når I campere, bruger I mange timer udendørs. Standart udstyret for Navajoteltet er et havebord med seks stole, fire almindelige og to justerbare. Ottawateltet tilbyder seks stole med en god rygstøtte samt to solvogne.  Og selvfølgelig det vigtigste af det hele: alle bungalowtelte har en farverig parasol.
 
Elektricitet som derhjemme

Ikke noget vrøvl med forlængerledninger. Teltet er vel oplyst og køleskabet er normalt tilsluttet. Endvidere er der en ekstra stikdåse til f.eks. hårtørrer eller radio. Naturligvis er sikkerheden i højsædet. Hvert telt har sikring og jordstik.
 
Komplet køkken

Der er alt hvad I behøver i køkkenet; 3 gasblus (Navajo) eller 4 blus (Ottawa), køleskab (Ottawa med fryser). YDERLIGERE er der selvfølgelig bestik, tallerkener, glas, køkkengrej, og et komplet sæt af gryder. Selvfølgelig er der tørrestativ og affaldsspand. Der er også belysning i teltet. Og de uundværlige ting på en campingplads, såsom en dåseåbner og proptrækker? Det er der også!

Glamping

Glamping
Har I altid haft lyst til at campere men uden at undvære luksus? Så skal I vælge Glamping: Glamourøs Camping i et luksus mobilhome. Alle vore standard mobilhomes er luksuriøse, men vi giver den lige en ekstra tand med vores glamping boliger. Boligen er kendetegnet ved godt design og trendy interiør. Faciliteter som en kogeø med opvaskemaskine, tre soveværelser (med persienner), to toiletter og to badeværelser er med til at gøre det til en luksuriøs base for en vidunderlig ferie. Og der er mere endnu!

Luksuriøst og trendy
Et stilfuldt møbleret opholdsrum i pæne materialer, med masser af plads og lys. Når I sidder og hygger jer i opholdsrummet kan I nyde synet af køkkenøen med baren. Aldrig har det været så sjovt at lave mad! Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, fire gasblus, en mikroovn og et indbygget køleskab. Der er selvfølgelig rindende vand i glamping mobilehomet.

Sov som en sten
Glamping mobilhomes er udstyret med aircondition – det er noget I vil sætte pris på om sommeren. Og især om natten! I kan vælge mellem tre luksuriøse soveværelser – alle med behagelige senge, mørkelægningsgardiner, klædeskabe og aircondition. Soveværelserne er velegnede til en eller to personer. I behøver ikke have sengelinned eller håndklæder med – det hele er der. Aldrig har jeres nætter på campingpladsen været så luksuriøse!

Badeværelse og en suite
I har jeres eget badeværelse- så vi sparer jer for turen til de sanitære bygninger!  Det store soveværelse har et brusebad i XXXL (120 x 80), håndvask og toilet. De øvrige soveværelser deler et badeværelse, som har et stort brusebad og en håndvask. Der er desuden et separat toilet.

Rummelig stue
Glamping mobilhomes tilbyder endnu mere plads – både indendørs og udendørs. Udenfor er der en stor (delvist) overdækket terrasse med et luksuriøst spiseområde. Et dejligt fredfyldt og privat sted, I rigtigt kan nyde. Der er også ekstra meget plads inde i mobilhomet. 

Glamping er luksus og sjov!
Selve campingpladsen og området byder også på meget godt, som I bestemt ikke bør gå glip af! Specielt til børnene er der blandt andet et underholdningsteam, en fantastisk swimmingpool med rutschebaner og et strømbassin. Det grønne område er ideelt til cykel-og vandreture, så der er noget for alle!

Standpladser / Autocampere

Rummelige standpladser med lidt ekstra
Camping? Det betyder en rar og fri følelse. Det er derfor vi tilbyder specielle standpladser; særdeles rummelige (80 – 200 m2), flot grønt, ekstra komfortable og pænt arrangeret. En lækker placering i solen eller er I mere til skygge? Begge dele er muligt. Hos Iris Parc kan I vælge mellem 2 slags standpladser. På denne måde kan I betale hvad I mener er rimeligt og I kan vælge det der passer bedst til jer.
 

Specielle tilbud


I lavsæsonen kan du nyde vores gratis overnatninger.

Specielle tilbud

Kontakt


24, Place de la gare de Faremoutiers
77515 Pommeuse
Frankrig

T: (+33) (0)164 04 21 80

SIRET- 746 651 157 00016


Se info