Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Grupperejser

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Grupperejser

Er I på udkig efter en sjov feriedestination til en gruppe? Så er I kommet til den rigtige hjemmeside!
Planlægger I en tur med familien, vennerne, skolen, firmaet eller sportsklubben? Eller leder I efter et passende sted for en event, et bryllup eller et teambuildings seminar? Så kontakt os for at få alle de oplysninger I har brug for og de fordelagtige grupperabatter! Vi kan huse grupper op til 400 personer. 

Ring for mere information: 
+45 55 56 30 35

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, tilpasset jeres ønsker og budget. Vi kan stå udelukkende for boligerne, men vi kan også hjælpe jer med transport, trænere, aktiviteter, ekskursioner, catering eller restaurant – det er ikke noget problem. Vi kan i samarbejde med vores træningscentre tilbyde træning og workshops. 

Forespørgsler på fire boliger bliver betragtet som en gruppebooking. Der kan max være fire personer i hver bolig.

 

groeps-arrangement-shutterstock_132830528.jpg

 

Drôme

Vandre- og cykelture, men også shopping og kultur!

Denne campingplads ligger helt unikt – præcist mellem Ardèche og Provence. Det giver masse af muligheder til jeres grupperejse. Den fantastiske natur i dette område sørger for skønne gå-, cykel- eller kanoture. Tag det stille og roligt i det forholdsvist flade landskab og nyd den vidunderlige milde temperatur. 

Fra jeres campingplads kan I tage på dejlige dagsture  fx til Tournon, Annonay, Lyon og det kendte Palais Idéal. Eller smag den lækre nougat i Montélimar. Mellem alle aktiviteterne kan I slappe af på campingpladsen – fx ved swimmingpoolen.  

Ring for mere information:
+45 55 56 30 35
info@irisparc.com