Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Boligerne

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Luksus mobilhomes

Tropiske destinationer
Det hedder et mobilhome, men faktisk er det et hyggeligt feriehus. Iris Parc mobilhomes er rummelige ferieboliger for hele familien. På camping Le Château de Galaure kan I vælge mellem tre typer, som vi har navngivet efter skønne destinationer: Fiji, Bali, Tahiti og Waikiki. Alle er med et opholdsrum og godt spisebord, veludstyret køkken med gasblus og stort køleskab, der er også god opbevaringsplads – ideelt når man rejser med børn.


Rummelige soveværelser
Iris Parcs mobilhomes har to gode soveværelser. Waikiki har endda tre! I forældresoveværelset er der en dobbeltseng, komplet med tæpper og puder. Desuden et rummeligt skab med god plads til tøj og bagage. Det andet soveværelse er udstyret med mindst to enkeltsenge, og ofte med en mindre tredje (køje-) seng. Lagener og tæpper vil kunne lejes ved ankomst til campingpladsen.

Luksuscamping med eget bad og toilet
Camping i et Iris Parc mobilhome er camping med alle de bekvemmeligheder I er vant til hjemmefra. Der er et badeværelse, fuldt udstyret med brusebad, toilet, håndvask samt varmt og koldt vand. Oftere og oftere er toilettet adskilt fra brusebadet.
 
Aircondition
Et komfortabelt mobilhome er endnu bedre når der er en behagelig indetemperatur. Derfor er mobilhomes (Tahiti, Waikiki, Bali 1, Bali 2) udstyret med aircondition. Så både når det gælder køkkenet og soveværelserne, er jeres mobilhome virkelig lige så bekvemmeligt som jeres eget hjem.

Komplet med havemøbler
Uanset hvor komfortabelt det er indenfor, når man er på ferie er man mest udenfor. Alle Iris Parcs mobilhomes har en træterrasse. Hvert mobilhome har sit eget sæt havemøbler. Oftest et bord og stole og naturligvis en parasol. Specifikationer er anført i pristabellen ved hvert mobilhome.
 
Handikapvenlige mobilhomes
Disse mobilhomes er udstyret således at man, selvom man er kørestolsbruger, kan nyde ferien i fulde drag. Rummene har ekstra plads at komme omkring på, der er ingen dørtrin og alle indvendige døre er skydedøre. Disse mobilhomes lever op til kravene fra “Association Tourisme et Handicaps”, og er velegnede til kørestolsbrugere. Mere information kan findes på fanen 'Handikapvenlige mobilhome'.

Luksus bungalowtelte

Den ægte campingfølelse
Man får den rigtige campingånd hvis man bor i et telt. Men et telt er ikke bare et telt. Ikke et ondt ord om de små telte, men enhver som har prøvet komforten i et bungalowtelt, ved det kan gøres på en anden måde.
 

Nye eller næsten nye
Alle teltene er i bedste kvalitet og bliver  ofte tjekket for at opretholde standarden, bungalowteltene byder på god plads idendørs. Man kan stå oprejst indenfor og gulvet er 25m2 med en højde af 2,5m i midten.


Elektricitet som derhjemme
Ikke noget vrøvl med forlængerledninger. Teltet er vel oplyst og køleskabet er normalt tilsluttet. Endvidere er der en ekstra stikdåse til f.eks. hårtørrer eller radio. Naturligvis er sikkerheden i højsædet. Hvert telt har sikring og jordstik.
 
Komplet køkken

Der er alt hvad I behøver i køkkenet; 3 gasblus (Navajo) eller 4 blus (Ottawa), køleskab (Ottawa med fryser). Yderligere der selvfølgelig bestik, tallerkener, glas, køkkengrej, og et komplet sæt af gryder. Selvfølgelig er der tørrestativ og affaldsspand. Der er også belysning i teltet. Og de uundværlige ting på en campingplads, såsom en dåseåbner og proptrækker? Det er der også!
 
Sov komfortabelt i rigtige senge

Luftmadrasser er fortid. I soveafdelingerne findes rigtige senge. Længden på dobbeltsengene og de 2 enkeltsenge er 1,90 meter. De 2 udtrækssenge er 1,80 meter lange. Sengene har kraftig affjedring og en god ventileret skumgummimadras. Lagener og tæpper vil kunne lejes ved ankomst til campingpladsen. I skal selv medbringe tæpper, lagner, puder og pudebetræk.


Egne havemøbler
Når I camperer, bruger I mange timer udendørs. Standart udstyret for Navajoteltet er et havebord med seks stole, fire almindelige og to justerbare. Ottawateltet tilbyder seks stole med en god rygstøtte samt to solvogne. Og selvfølgelig det vigtigste af det hele: alle bungalowtelte har en farverig parasol.

Glamping safari telte

Glamping safari telte

Vil I have traditionel camping hos Iris Parc med moderne komfort? Hvis svaret er ja, skulle I prøve det nye Kalaharitelt. Disse telte er placeret i den skov, som er så urørt som muligt. Disse pladser er ikke defineret, og tilbyder privatliv og plads. Den atmosfæriske indretning af safariteltet gør, at I føler at I er på eventyr i Afrika. 

Dette bungalowtelt har mere plads, fordi det har opretstående vægge. De robuste aluminiumstænger står på et vandret trægulv,  ideelt med ujævnt terræn, dette giver en stabil konstruktion, der let kan rengøres.  Det vil også være tørt, fordi det 15 cm høje gulv vil holde regnen ude. 

Der er et rummelig opholdsrum i Kalahari, med større adskillelse mellem de to store sovekabiner, der kan nemt omdannes til fire sovekabiner med i alt seks komfortable senge.

Standpladser / Autocampere

Rummelige standpladser med lidt ekstra

Camping? Det betyder en rar og fri følelse. Det er derfor vi tilbyder specielle standpladser; særdeles rummelige (80 – 200 m2), flot grønt, ekstra komfortable og pænt arrangeret. En lækker placering i solen eller er I mere til skygge? Begge dele er muligt. Hos Iris Parc kan I vælge mellem 2 slags standpladser. På denne måde kan I betale hvad I mener er rimeligt og I kan vælge det der passer bedst til jer.

Specielle tilbud


I lavsæsonen kan du nyde vores gratis overnatninger.

Specielle tilbud

Kontakt


31 Rue du Stade
26330 Châteauneuf-de-Galaure
Frankrig

T: 0033 (0) 4 75 31 33 35

SIRET - 533 940 912 00017


Se info