Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Campingplads Iris Parc Le Château de Galaure

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Campingplads Le Château de Galaure

Campingpladsen Le Chateau de Galaure​

Kan I godt lide at tage på campingferie steder, hvor der næsten er garanti for sol? Så har I fundet stedet her. Camping Le Château de Galaure er en livlig campingplads hvor familier med børn vil hygge sig meget. Campingpladsen har en dejlig atmosfære og er komplet med en flod bag campingpladsen, hvor I kan lede efter sten og bygge dæmninger - I kan også gøre opdagelser i skoven.

Sikkerhed og feriesjov går hånd i hånd denne sommer. Takket være vores sikkerhedsforanstaltninger , kan I nyde en bekymringsfri ferie. I er mere end velkomne!


Se denne video!

 


Et moderne poolkompleks

Selvfølgelig er her også et poolkompleks, det indeholder to (opvarmede) pools, en separat børnepool, vandrutschebanen ’Lazy River’ og en lagunepool med strand. Udenfor poolkomplekset kan børn have det sjovt med hoppepude, inden- og udendørs legeplads, samt et varierende underholdningsprogram. Forældre kan forkæle sig selv i saunaen eller i massagekabinen.

Nem middag?

Har I ikke lyst til at lave mad selv? Det forstår vi godt. I restauranten kan I købe en à la carte middag eller I kan nyde en lækker pizza. Vigtigt; i og omkring restauranten er der gratis WiFi i lavsæsonen. Så husk jeres tablet!

Sportsaktiviteter

Det kan være en god idé at tage jeres cykler med. Det flade landskab byder på endeløse cykel- og vandreruter gennem duftende lavendelmarker og smukke landsbyer. Ønsker I ikke at tage jeres egen cykel med? I kan også leje en på campingpladsen. Fra campingpladsen kan I gå til den lille landsby Châteauneuf-de-Galaure. Her er en bager hvor I kan købe friskbagt brød.

Specielle tilbud

Specielle tilbud og gratis nætter
Har I lyst at tage på campingferie uden at blive økonomisk ruinerede? Hos Iris Parc finder I ofte rigtig gode tilbud. Skal I afsted i foråret eller til efteråret? Så kan I benytte jer af vores vores gode tilbud og lave priser. Ekstra rabatter på i forvejen dejlig lave priser! Foretrækker I at booke i god tid? Så har I fordelen ved vores tidlig booking rabatter. Vi har også mange andre tilbud og rabatter.

Last Minute
Har I planlagt at tage på ferie snart, men endnu ikke booket? Så find jeres drømmeferie nu mellem vores Super Last Minute rejser. Her kan I udnytte fordelen ved rabatter på forårs-, sommer- eller efterårsferier. Disse ophold er populære så book nu, mens der stadig er ledighed!

Afbudsrejser
Er alt fuldt booket? Fortvivl ikke – nogle gange bliver en bolig ledig på grund af et afbud. Derfor er det altid en god idé at tjekke vores afbudsrejser. Der er ofte store besparelser at hente tæt på jeres afrejsedato.

Temaaftner
VM eller EM i fodbold, Tour de France eller Halloween. Hos Iris Parc elsker vi at organisere temaaftner under jeres ferie på Le Château de Galaure, både i forbindelse med vigtige sportsarrangementer, festaftner, temamiddage og meget andet sjovt. Spørg endelig om alle mulighederne!

Omgivelser

Omgivelserne 
Drôme er ikke den mest berømte region i Frankrig. Det er en skam, for det er en rigtig smuk region! Den ligger lige ved grænsen til Ardèche , Provence og de franske alper. Landskabet ved Drôme varierer – fra bjergene til Rhônes dale med de berømte vinmarker. I den sydlige del mærker I overgangen til Provence, med sine dejlige lavendelmarker, oliventræer og solsikkemarker. I Parc de Vecors finder I de majestætiske bjerge.

Hvilke seværdigheder er der?

Parc de Vecor kan virkelig anbefales, hvis I er glade for vandreture og elsker naturen. Det er en bjergrække, hvor der kun er konstrueret nogle få veje – så det er meget autentisk, hvilket giver nogle spektakulære naturudsigter. I kan også være heldige at se en masse dyr, så bliv ikke overraskede,  hvis I støder på en hjort, et krondyr eller et andet dyr. Le Claps er også meget anbefalelsesværdigt: en stenmasse, som er resultatet af en stenlavine. I kan klatre op af siderne af bjerget. En meget spændende tur !

Selvbygget slot og slik

Palais Idéal du Facteur Cheval er postbuddet Ferdinands Chevals mesterstykke. Denne mand havde dedikeret sit liv til at skabe denne storslåede bygning. Sten på sten. Det kostede ham 33 år og i dag er det et nationalt monument. Hvis I har en sød tand, burde I helt sikkert besøge Montélimar. Denne by er verdenskendt for sin håndlavede nougat. I burde virkelig smage det! Og som en dejlig afslutning på denne søde dag, kan I besøge slikmuseet.

Boligerne

Vores luksuriøse boliger
Der er noget for alle campingelskere hos Iris Parc. Er I til camping, men med alt det luksuriøse hjemmefra? Så vil et af vores mobilhomes være perfekt. Heri er der altid jeres egen brusekabine, toilet og køkken. Nogle endda med to badeværelser. Soveværelserne har altid rigtige senge og ofte puder og dyner. Det eneste I selv skal medbringe, er lagner, pudebetræk og jeres ejendele selvfølgelig. Og forresten, glem endelig ikke toiletpapir. Nyd en friskbagt baguette på den (delvist) overdækket terrasse om margenen og til aften kan I nyde den lækre grillmad her.

Et telt med rigtige senge og køkken
Stadig luksuriøst, men med den ægte campingfølelse? Så skal I tage på ferie i et af vores fuldt udstyrede bungalowtelte. Ligeså snart I træder ind i teltet, vil I blive overvældet af nostalgien. Men… denne gang er det uden (flade) luftmadrasser og de udfordrende måltider på primussen. I vores telte (I kan vælge mellem Ottawa og Navajo) vil I sove i rigtige senge og I kan lave mad i køkkenet med fire gasblus og et køleskab. Teltene er så rummelige, at I kan stå oprejst og her er god plads til jeres ejendele. Og når mørket sænker sig, så tænder I bare lyset. Det er da luksus med den ægte campingfølelse.

Skønne, rummelige standpladser
Der er selvfølgelig også mulighed for at I medbringer jeres egen campingvogn eller telt. På alle vores campingpladser kan I booke en rummelig standplads. På camping Le Chêne Gris, camping Le Grand Dague og camping Le Château de Galaure kan I vælge mellem to slags standpladser: Standard standpladsen - med 10 ampere og Comfort standpladsen - med 16 ampere, vandforsyning og afløb. På camping Birkelt kan I endda vælge mellem tre slags standpladser. 

Specielle tilbud


I lavsæsonen kan du nyde vores ode tilbud og lave priser.

Specielle tilbud

Kontakt


31 Rue du Stade
26330 Châteauneuf-de-Galaure
Frankrig

T: 0033 (0) 4 75 31 33 35
SIRET - 533 940 912 00017

Se info