Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Camping Ardèche/Drôme

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Campingferie i Ardèche/Drôme

Camping Le Château de Galaure

Hvis I vælger en ferie på en campingplads i Drôme, vælger I at campere i en af de smukkeste regioner i Frankrig. Området hvor Ardeche, Provence og de franske alper mødes, omgiver dig med historie, natur og haute cuisine. 
Romantiske lavendel marker, vinmarker, imponerende slotte... Drôme har det hele.

 

 

Campingferie i Drôme
Drôme, en provins i Rhône-Alpes regionen, ligger i det østlige Frankrig. Fra campingpladsen i Drôme har I mulighed for mange ture, alt fra kulturelle til kulinariske oplevelser eller aktive sportsoplevelser i en smuk natur.

Natur i Ardèche/Drôme

Camping Le Château de Galaure

Provencalske Drôme
Denne region ligger på sydsiden af Drôme, som er fuld af sol og lavendel marker, er en rigtig turistattraktion. Marker med majs og duftende lavendel, charmerende bjerg landsbyer og olivenlunde farver landskabet i Provencalske Drôme i blide nuancer af gul, grøn og lilla. Det er ikke svært at tabe sit hjerte til denne region.

 

 

 

 

Vercors Regionale naturpark
Vercors er et imponerende bjergområde med skove, kalkstens klipper, dale, grotter og kløfter. Om vinteren er denne regionale naturpark populær blandt skiløbere, om sommeren er det primært vandreområde. Man kan vælge mellem næsten 3000 km smukke vandreruter.

Kultur

Camping Le Château de Galaure

Palais Idéal i Hauterives
Hvis I vælger at sende et postkort fra campingpladsen i Drôme, så vælg et med et billede fra Palais Idéal. Dette vidunderlige sted i Hauterives blev bygget af... det lokale postbud! Han byggede sit drømmepalads fra sten som han samlede på sine daglige postrunder. Opbygningen tog i alt 33 år. I 1969 blev Palais Idéal placeret på listen over monumenter. Hauterives ligger nord-øst for Châteauneuf-de-Galaure, ved D51. Helt klart et besøg værd!

Lyon, kulinarisk og historisk by
Lyon er, efter Paris og Marseille, den 3. største by i Frankrig. Det er en fantastisk by. Middelaldercenteret er en stor attraktion og har været på UNESCO's verdensarv liste siden 1998. Tag trapperne eller kabelbanen op til den hvide Basilique Notre Dame de Fourvière og nyd udsigten. Vidste I at Lyon er synonym med Haute Cuisine og Lyon er byen med nogle af Frankrigs bedste restauranter.

 

 

Mirmande, den smukkeste landsby i Frankrig?
En charmerende landsby i Drôme som, ifølge en professionel jury, har de smukkeste tage i Frankrig. Måske er I endda i den smukkeste landsby i Frankrig? De mange kunstnere der gennem årene har bosat sig her mener i hvert fald at dette er tilfældet. De snoede gader og de robuste facader ærer den middelalderlige karakter i Mirmande. Hvis I forelsker jer i denne skønne landsby, bør I også besøge Tournon sur Rhône, Saint Antoine l'Abbaye, Le Poët-Laval og Montbrun-les-Bains. Husk jeres kamera!

 


Montélimar, nougatbyen
Honning, vanilje, mandler, pistacie, protein og sukker er ingredienserne i specialiteten fra Montélimar: I denne skønne by findes nougatfabrikker, delikatesse-butikker og et museum på Avenue de Gournier.

Aktivitet

Camping Le Château de Galaure

Cykling i Drôme
Fanatiske cykelturister, vejcyklister og mountainbikers, har alle mulighed for nogle gode oplevelser i Drôme. Her kan man udfordre sig selv med opstigningen på Mont Ventoux. Et berømt bjerg med mange farverige kælenavne som Den Provencalske Kæmpe og Det Skaldede Bjerg, som også er kendt fra Tour de France. De små, stille veje og den let skrånende Drôme dal er også velegnet til mere afslappende cykelture. I nærheden af campingpladsen er de bedste og smukkeste cykelruter. Med over 3000 km spændende ruter, ATB-cyklister kan forberede sig på noget seriøst cykling. 

Rafting på floden Drôme
Hvis vandet står højt nok, er der mulighed for at rafte i Drôme. Drôme er opkaldt efter floden  med samme navn, som starter i Alperne og løber ind i Rhône. Floden er allerede meget populær blandt kanosejlere og kajakroere. Hvis smelte-og regnvandet fra Alperne flyder ind i de lavere områder om foråret, vil floden Drôme vise hendes vilde sider. I kan finde mere information omkring disse nervepirrende ture på campingpladsen. På vores campingplads i Drôme bliver I guided af erfarne professionelle.

 

 

 

Luftballoncenter i Annonay
Den første weekend i juni er et perfekt tidspunkt at besøge den historiske by Annonay. Hvert år afholdes der her en stor luftballon festival, det er bestemt ikke uden grund. Annonay er hjemby til brødrene Montgolfièr, opfinderne af luftballonen. D. 5. juni 1783 tog de deres første tur: en tur på næsten to km og som varede 10 min. Dette historiske øjeblik fejres med denne festival. Højdepunktet for festivalen er genskabelsen af Montgolfiè luftballonens jomfrurejsen som foregår  søndag morgen. Kan I ikke nå derned til juni, så er Montgolfièr museet åbent hele året. 

Kanosejlads
Floden Drôme er meget velegnet til kanoture, for både begyndere og øvede. Der findes et udvalg af forskellige ruter, som starter fra tre km. Og op til 45 km. Tag jer god tid, stop op og hold skovtur,  tag en svømme- og/eller en fisketur, I har hele dagen.

Campingferie med Børn

Camping Le Château de Galaure

Parc Oasis Aventura
15 min. kørsel fra Camping Le Château de Galaure finder I Parc Oasis Aventura; en fantastisk adventure park for hele familien, fra fem år og opefter. Nyd en spændende Go High rute eller prøv en Funballz, det er en nervepirrende nedstigning i en Plastikbold. Mellem disse aktiviteter kan  I holde skovtur og børnene kan more sig med labyrinten eller trampolinen.

Vélorail Ardèche
Med en speciel Skinnecykelbane kan I køre på en 12 km historisk togbane fra 1891! Togbanen, som er hugget ud i bjerget, vil føre jer over broer og viadukter og gennem gamle tunneller. En spændende, aktiv og lærerig dag for alle aldre. Cyklerne passer til familier op til fem personer. I bør booke på forhånd og dette kan gøres i receptionen.

 

 

 

Krokodille zoo i Pierrelatte
Mere end 400 krokodillearter og gigantiske landskildpadder i et tropisk glashus. Dette er jeres chance for at se disse dyr helt tæt på. Ved at besøge krokodille zooen, vil I også støtte både videnskabelig forskning og beskyttelsesprogrammer for disse arter. 

Sommerfuglehave og fuglepark 
Sommerfuglehaven i byen Die er en dejlig tur også for børn. Fx kan I se verdens største sommerfugl i Jardin des Découvertes! Syd for Valence ligger Jardin aux Oiseaux, som bestemt også er et besøg værd. Denne fuglepark (med et spændende fugle show!) ligger i Upie. 

Campingferie med Teenagere

Camping Le Château de Galaure

Le Palais Idéal
Det tog 30 meget lange år for det franske postbud Ferdinand Cheval at bygge Le Palais Idéal. På sine daglige postruter samlede han sten og andre materialer til at realisere sit drømmeprojekt. Hans naboer syntes, at han var en mærkelig fyr og sagde, at han var skør. I dag kan I besøge den meget specielle bygning, som nogle påstår er blevet et nationalt monument.  

Aquarium des Tropiques
27 akvarier – til sammen fyldt med 50.000 liter vand og hundredvis af tropiske fisk. I løbet af jeres besøg på Aquarium des Tropiques vil I have lært alt om fisk. Hvad kan de mærke? Hvordan trækker de vejret under vand? I finder svarerne her! Svarerne vil helt sikkert imponere vennerne. Derudover kan I se den store samling af insekter, skaller og udstillede sommerfugle. 

 

 

Safari de Peaugres
På safari i Frankrig? Helt sikkert! I Safari de Peaugres kan I møde mere end 900 dyr på to måder. I kan tage jeres egen bil og følges med parkens bus på safari gennem Afrika, Nordamerika og Asien. Så I lige en bjørn gå forbi? Det kan ske! Til fods kan I besøge monket centret, hvor I kan opleve løver og tigre helt tæt på. Parken ligger en halv times kørsel fra pladsen.   

Accroforest
En rigtig eventyrpark som ligger mindre end en halvtimes kørsel fra campingpladsen – så I kan være der super hurtigt. I kan prøve Go High her og helt øverst oppe kan I udfordre hinanden (hvis I tør). Hvilke udfordringer er der? Der er udfordringer som at binde knop, svævebane, trapezer og svinge jer i lianer er bare et par eksempler. Yngre brødre og søstre vil også have det super sjovt i mellemtiden på den fede legeplads ude i skoven.   

Leder I efter en campingplads i Frankrig eller Luxembourg?  Tjek vores Iris Parc tilbud

Specielle tilbud


I lavsæsonen kan du nyde vores gratis overnatninger.

Specielle tilbud

Kontakt


31 Rue du Stade
26330 Châteauneuf-de-Galaure
Frankrig

T: 0033 (0) 4 75 31 33 35

SIRET - 533 940 912 00017


Se info