Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Disneyland® Paris

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Drømme bliver virkelighed i Disneyland® Paris

I denne magiske verden af eventyr for unge såvel som ældre, venter en ny oplevelse hver dag. Med de mange attraktioner, funklende shows vil I her få uforglemmelige øjeblikke. Den mest berømte temapark i verden har 2 dele: Eventyrparken Disneyland® og filmparken Walt Disney Studios ®. De 2 parker ligger ved siden af hinanden.

Disneyland® parken


Er I klar til en spændende tur gennem dette magiske kongerige? Helter og heltinder fra de berømte Disney eventyr spiller hovedrollerne i denne park. Der er 5 hovedområder: Main Street USA®, Frontierland®, Adventureland®, Discoveryland® og Fantasyland®. De betagende forlystelser, shows, parader og mødet med Disney karaktererne giver jer en oplevelse for livet.

Walt Disney Studios® parken

Hvad kan I forvente jer af Walt Disney Studios® parken? Et spektakulært kig ind bag scenerne på den amerikanske filmindustri. Lev jer ind i rollen som en ægte skulespiller, stuntmand eller instruktør. Drøm om at lave jeres egen film på et magisk filmset med sydende attraktioner og skøre shows.

Billetter til Disneyland® Paris


Billetter til Disneyland® Paris? Disse kan du meget nemt købe i receptionen på camping Le Chêne Gris. Så kan I også undgå de lange køer ved billetlugen i temaparkerne. Disneyland® Paris ligger omkring 30 kilometer øst for Paris, I Marne-la-Vallee.

Hébergement de Proximité

Camping Le Chêne Gris er officiel Hébergement de Proximité for Disneyland® Paris. Det betyder, at campingpladsen er anbefalet af Disneyland® Paris til overnatning i forbindelse med jeres besøg i temaparken.

1-GNH-FR.png

 

 

Rutebeskrivelse camping Le Chêne Gris – Disneyland® Paris:

  • Via Tresmes D25 mod Crécy-la-Chapelle
  • Kør ad N34 mod Marne la Vallée / Paris
  • Efter Crécy la Chapelle, kør ad A4 mod Marne-la-Vallée / Paris / Charles de Gaulle
  • Tag afkørsel 14 (Val d'Europe, Disneyland® Paris)


Køretid: ± 20 minutter (25 km i bil)