Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Udendørs aktiviteter i Luxemburg

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Udendørs aktiviteter camping Birkelt

Camping Birkelt

Cykling / mountainbiking

Luxembourg er cyklisternes Valhalla. Her kan I finde et utal af cykelstier, der er mere end 600 km og derudover mere end 500 km mountainbikeruter. Alle cykelruterne er inddelt  i 23 nummererede og skiltede ruter. Hvis I ikke har mulighed for at medbringe jeres egne cykler, er det ikke et problem, I kan let leje cykler i Luxembourg.

Vandring

Er der et bedre sted at vandre end i Luxembourg? Det tror vi ikke. Der er et utal af vandreruter, på i alt 5.000 km. i alle niveauer. I kan finde langdistance ruter på mere end 100 km, men der er også mere end 200 vandreruter der er på 4-16 km. Nogle lette andre hårde, ligesom I ønsker det. Ruterne er udstyret med skilte, så I ikke fare vild.

Alle aktiviteter kan bookes på campingpladsen

Golf

Luxembourgs skrående landskab er meget velegnet til de bedste golfkurser. I fx byen Luxembourg, Echternach, Clervaux og Christnach kan I udfordre hinanden på de velkendte 18-hullers baner.

Oplevelsesparker

Oplevelsesparker er et perfekt valg for familier, som ønsker en dagstur, fordi disse parker henvender sig til alle aldersgrupper. Og en spændende forhindringsbane, hvor I skal overvinde diverse forhindringer. Er det kun nede på landjorden? Nej, I vil også opleve de store højder.