Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
vi er nu lukket

Du har ikke lavet nogen reservation

Grupperejser

  • Faciliteter hele sæsonen
  • Underholdning for alle aldre
  • Check-in dagligt

Grupperejser

Er I på udkig efter en sjov feriedestination til en gruppe? Så er I kommet til den rigtige hjemmeside!
Planlægger I en tur med familien, vennerne, skolen, firmaet eller sportsklubben? Eller leder I efter et passende sted for en event, et bryllup eller et teambuildings seminar? Så kontakt os for at få alle de oplysninger I har brug for og de fordelagtige grupperabatter! Vi kan huse grupper op til 400 personer. 

Ring for mere information: 
+45 55 56 30 35
Vi tilbyder skræddersyede løsninger, tilpasset jeres ønsker og budget. Vi kan stå udelukkende for boligerne, men vi kan også hjælpe jer med transport, trænere, aktiviteter, ekskursioner, catering eller restaurant – det er ikke noget problem. Vi kan i samarbejde med vores træningscentre tilbyde træning og workshops. 

Forespørgsler på fire boliger bliver betragtet som en gruppebooking. Der kan max være fire personer i hver bolig.

 

groeps-arrangement-shutterstock_132830528.jpg

 

Luxembourg

En perfekt destination til grupper i alle aldre

Vores nyeste campingplads, Birkelt, er en perle i det grønne Luxembourg. I finder Birkelt i Mullerthal også kendt som ”Det lille Schweiz”. Det er en meget rummelig campingplads, som allerede har huset mange grupper i tidernes løb. Omgivelserne er perfekte til sportslige aktiviteter såsom gåture og cykling, der er et helt udendørsprogram.

Ring for mere information:
+45 5556 3035 
info@irisparc.com


På campingpladsen er alt der skal til for at gøre en ferie til en rigtig ferie. Der er en swimmingpool, som kan overdækkes, mange sportsfaciliteter, en restaurant hvor I kan nyde et lækkert måltid og et stort supermarked. Vigtig information: Pladsen er meget velegnet til grupper i alle aldre.