Book online eller
ring: +45 55 56 30 35
Åbent i dag: 9.00- 17.00

Camping quality

Du har ikke lavet nogen reservation

Glamping mobilhome

 • Faciliteter hele sæsonen
 • Underholdning for alle aldre
 • Check-in dagligt

Glamping mobilhome 

Glamping

Har I altid haft lyst til at campere men uden at undvære luksus? Så skal I vælge Glamping: Glamourøs Camping i et luksus mobilhome. Alle vore standard mobilhomes er luksuriøse, men vi giver den lige en ekstra tand med vores glamping boliger. Boligen er kendetegnet ved godt design og trendy interiør. Faciliteter som en kogeø med opvaskemaskine, tre soveværelser (med persienner), to toiletter og to badeværelser er med til at gøre det til en luksuriøs base for en vidunderlig ferie. Og der er mere endnu!

Luksuriøst og trendy

Et stilfuldt møbleret opholdsrum i pæne materialer, med masser af plads og lys. Når I sidder og hygger jer i opholdsrummet kan I nyde synet af køkkenøen med baren. Aldrig har det været så sjovt at lave mad! Køkkenet er udstyret med en opvaskemaskine, fire gasblus, en mikroovn og et indbygget køleskab. Der er selvfølgelig rindende vand i glamping mobilehomet.

 

Sov som en sten

Glamping mobilhomes er udstyret med aircondition – det er noget I vil sætte pris på om sommeren. Og især om natten! I kan vælge mellem tre luksuriøse soveværelser – alle med behagelige senge, mørkelægningsgardiner, klædeskabe og aircondition. Soveværelserne er velegnede til en eller to personer. I behøver ikke have sengelinned eller håndklæder med – det hele er der. Aldrig har jeres nætter på campingpladsen været så luksuriøse!

Badeværelse og en suite

I har jeres eget badeværelse- så vi sparer jer for turen til de sanitære bygninger!  Det store soveværelse har et brusebad i XXXL (120 x 80), håndvask og toilet. De øvrige soveværelser deler et badeværelse, som har et stort brusebad og en håndvask. Der er desuden et separat toilet.

 

Rummelig stue

Glamping mobilhomes tilbyder endnu mere plads – både indendørs og udendørs. Udenfor er der en stor (delvist) overdækket terrasse med et luksuriøst spiseområde. Et dejligt fredfyldt og privat sted, I rigtigt kan nyde. Der er også ekstra meget plads inde i mobilhomet.

 

Glamping er luksus og sjov!

Selve campingpladsen og området byder også på meget godt, som I bestemt ikke bør gå glip af! Specielt til børnene er der blandt andet et underholdningsteam, en fantastisk swimmingpool med rutschebaner og et strømbassin. Det grønne område er ideelt til cykel-og vandreture, så der er noget for alle!

Tilstede ved campingpladsen Le Grand Dague
 

Specifikationer Glamping mobilhome

 

 • Soveværelse med dobbeltseng, stort brusebad (120 x 80 cm) og toilet
 • Soveværelse med 2 enkeltsenge og klædeskab
 • Soveværelse med køjeseng og indbygget klædeskab
 • Badeværelse med brusebad og vask
 • Fuldt udstyret køkken med kogeø med 4 gasblus, opvaskemaskine, mikroovn og indbygget køleskab med fryser
 • Hyggelig og lys stue med hjørnesofa, sofabord og opbevaringsrum
 • Sengelinned, håndklæder inkl.
 • Aircondition